Pienoismallit.net

Sivuston mainostaminen

Monet ovat kysyneet, miten he voisivat mainostaa Pienoismallit.netiä. Tälle sivulle olen koonnut muutamia vinkkejä siitä, miten voit tehdä sivustoa tunnetuksi.

Aivan alkuun haluan korostaa, että mainosta Pienoismallit.netiä ainoastaan sopivassa asiayhteydessä. Tavoitteena ei ole haalia mahdollisimman paljon kävijöitä, vaan palvella mahdollisimman monia sellaisia mallareita, joille sivustosta on oikeasti hyötyä.

Tomi Filppu, ylläpitäjä

Näin teet sivustoa tunnetuksi

Keskustelualueet

Aihepiiriin liittyvät keskustelualueet ovat tehokas tapa tehdä sivustoa tunnetuksi. Voit esimerkiksi laittaa allekirjoitukseesi linkin Pienoismallit.netiin sekä viitata keskustelujen yhteydessä Pienoismallit.netistä löytyviin mielenkiintoisiin ja laadukkaisiin sisältöihin. Tee tämä kuitenkin vain oikeassa asiayhteydessä, muutoin sillä on todennäköisemmin vain negatiivisia vaikutuksia.

Viidakkorummuta

Kerro sivustosta mallailusta kiinnostuneille kavereillesi. Moni on saanut kipinän harrastuksen aloittamiseen nimenomaan Pienoismallit.netistä, joten sivustoa voi suositella myös niille jotka eivät mallailua vielä harrasta, mutta jotka voisivat siitä hyvinkin kiinnostua.

Linkitä kotisivuillasi

Voit liittää omille kotisivuillesi jonkin alla olevista bannereista. Tai laittaa tekstimuotoisen linkin osoittamaan Pienoismallit.netiin.

Tekstilinkki
Banneri, sotilaskalusto, 468 x 60

Bannereita tulossa lisää myöhemmin! Kaipaatko banneria tietystä aihepiiristä? Ota yhteyttä!