Pienoismallit.net

Väsynyt taistelija

Lisäsin nyt pitkästä aikaa taas pienoismallin, ja tämä on ensimmäinen 1:35 figuurini ja samalla myös ensimmäinen figuurini ylipäätänsä.Tietoja ja vinkkejä sain lähinnä tältä sivustolta. Risut ja ruusut tervetulleita. Ja vielä: kaikki, jotka arvioivat malliani,toivoisin, että laittaisitte myös kirjallista kommenttia. Mutta ei pakollista.

Kommentit

JMR 27.11.2011 18:41 Vastaa lainauksella
Kommentteja, kommentteja. Jos ette laita kirjallista kommenttia, niin toivoisin edes pisteytystä.
elmo.v 27.11.2011 21:00 Vastaa lainauksella
Kokonaisuus näyttää liian yksinkertaiselta esim. puu tai muut maaston tai ihmisen rakentama osa tekisi diodraamasta virkeämmän…
Maasto on tosiaan hieman ankea. Pari puuta tai joku rakennus tai auto ei tekisi ollenkaan pahaa tälle. Ensimmäiseksi figuksi maalaus on onnistunut ihan hyvin, joten siitä plussat. Pientä miinusta tulee tuosta maaston ankeudesta.
Asepuku ei näytä oikein aidolta..
Pari puuta piristäisi.
Figuurin viimeistelyyn voisi tosiaankin panostaa, mutta mitä itse maisemaan ja sotilaaseen tulee, niin pidän tästä sommittelusta. Maaston muodot luovat tilaa ilman puitakin. Se mitä maasto kaipaa, on jokin rajaus. Esim. selvä kehys. Sellaisen kanssa tämä toimisi hyvin ilman pientä aarnimetsää.
onhan tuo ihan hyvä figuuri ensimäiseksi mutta voisi laitaa vaika jäätyneitä kasveja tai toisen ukon muten hyvä
Pertti Mela 28.11.2011 14:07 Vastaa lainauksella
Maaston ankeus mielestäni korostaa taistelijan väsymystä. Ehkä myös taistelijan tympääntyneisyyttä. Kokonaistarina erinomaisen hyvä. Ehkä kuitenkin hieman lisää tarkkuutta ilmeeseen, asepukuun sekä hanskojen ja aseen yksityiskohtiin (tähtäin on hieman epäsuhtainen…)
Alustassa tosiaan voisi olla selkeä raami, kehys joka rajaa tapahtuman. Nyt kokonaisuus vaikuttaa hieman epämääräiseltä, materiaalilta jolle ei ole oiken selvää määritelmää. Pojoja kutenkin…
elmo.v 28.11.2011 17:58 Vastaa lainauksella
Joka tapauksessa kelpo figu. Ensi kerralla maalia kannattaa käyttää ohuemmin ainakin kuvista päätellen maalia reippahasti.
JMR 28.11.2011 18:57 Vastaa lainauksella
Kiitos kommenteista, naamaa tosiaan voisi parantaa, ja maalia en tosiaan ohentanut, kokeillaan sitten seuraavalla kerralla. Tässä on kyllä tälläinen valokuvakehys, mutta se sulautuu maastoon hyvin. Suunnitelmissa oli laittaa puu tai joku palanut seinä, mutta en löytänyt sopivia rakennusmateriaaleja, enkä nyt alkanut puuta itse väkertämään. Tähtäin on luonnoton ,mutta se on kyllä sitten valmistajan vika, en tuota itse kyllä aluksi huomannut, mutta sen voi vielä muuttaa. Viimeistelyyn olisi voinut panostaa enemmän.

Seuraavaksi aloitan tekemään isompaa pak-36 dioraamaa, jossa olisi vaikka joku tykkikasematti, ja sitten vielä korsu. Kiitos vielä kommenteista kaikille!
elmo.v 29.11.2011 00:06 Vastaa lainauksella
"Harjoitus tekee mestarin"
Alex 6.12.2011 18:25 Vastaa lainauksella
malli näyttää ihan hyvältä,tuohon voisi rakentaa jonkun dioraaman ympärille
ei tuokaan alusta pahalta näytä