Pienoismallit.net

Trabant "Honeckers revenge"

Härskimpi trabi

Itä-Saksan liittokanslerin Eric Honeckerin mukaan nimetty Hitlerin kosto kuplan kilpakumppani. Vähän järeämmällä koneellahan tuo on kuin vakio 2T. Empä tässä muuta selittelyjä keksi, joten sanokaa te oma mielipiteenne tästä.

Lisää juttua löytyy:
www.fcma.fi/FCMABBS/viewtopic.php?f=4&t=9780

Kommentit

Varsin huvittava ilmestys, mitä nyt livenä Kuopiossa satuin tätä katsomaan. :) Hieman erilainen moottoriviritys tässä Trabantissa, mutta tuo mukavaa vaihtelua näihin. Näyttää varsin hyvältä rakennusjäljeltään ja maalaukseltaan. Moottori näyttää myös varsin onnistuneelta. Kuvia katsoessani kiinnitin huomiota tuohon kolmanteen kuvaan ja takaikkunassa näkyvään sormen?jälkeen. Siitä hieman pistemenetystä, koska sattui paistamaan senverran hyvin silmiin. Muuten oikein onnistunut Trabant.
Joo tuo makro on aika tarkka hyvässä valossa. :D Kiitokset!
Tää on kyllä hieno Trabant. Tuo ideahan on mainio ja hyvää jälkeä Letraseteillä. Moottorin detaljointi näyttää ihan hyvälle, mutta kolme jäähdytintä? Vai mitä nuo tuossa konetilassa esittää? Vaihteistoöljynlauhdutin? Mutta se on pieni juttu, todella siisti Trabant kaikenkaikkiaan, tyylikkäin mitä olen nähnyt.
Öljynlauhdutin ja juurikin tuo mikä arvasit on konetilan toinen lauhdutin. Kiitokset :)
Leevi Halme 19.11.2011 20:27 Vastaa lainauksella
täytyy myöntää että oli livenä hienompi, jotenkin kuvat ei ole eduksi (en osaa itsekkään oikein kuvata…) :P
mutta mahtava malli oli! en mitään vikaa keksi oikein :)
Piti tarkistaa rakentajan ikä ensin.Nuoren mallarin työksi varsin hieno ja onnistunut.Ehkä näin järeän kipon päätteenä olisi kuitenkin vielä jarruvarjokin ,ainakin vastaavissa kilpureissa sellainen on tai ahdetuissa.Nämä ovat aina maukkaita malleja merkistä riippumatta.
Kuopiossa kun tämän bongasin, löi oikein nenästä räät, kun purskahdin nauruun. Viimeisen päälle hillitön idea, ja kun toteutuskin on tätä tasoa, en voi kuin toivoa, ettei tälle keksinnölle ole esikuvaa.;) Sitten taas jos tuo takaluukun teksti on kerhotunnus, niin yhtä tällaista pelottavampi ajatus on tallillinen näitä. Hyvä!
mikko 19.11.2011 22:10 Vastaa lainauksella
Komea peli! "Hieman" liioiteltu kone sopii keulille kuin nakutettu. Voitaa oman Trabantini 10-0. Lisää näitä.
Teppo Toiviainen kirjoitti:
Ehkä näin järeän kipon päätteenä olisi kuitenkin vielä jarruvarjokin ,ainakin vastaavissa kilpureissa sellainen on tai ahdetuissa.
Siinä se jippo onkin kun ei ole varjoa perässä ;) Kiitokset kaikille!
A Lappalainen kirjoitti:
en voi kuin toivoa, ettei tälle keksinnölle ole esikuvaa.;) Sitten taas jos tuo takaluukun teksti on kerhotunnus, niin yhtä tällaista pelottavampi ajatus on tallillinen näitä. Hyvä!
Ei tietääkseni ole esikuvaa.. Toisaalta meillä seisoo mökillä yks tämmönen projekti ;D Ei tosin ole Hemillä… ("vielä") Tuo talli idea vois toimia, mutta ei taida viitsiä näitä enää ainakaan tällä värityksellä tehdä. 1 Hemi Mini on jossain vaiheessa tulossa. :)
Kiva kun laitoit tämän Trabantin tänne.
Livenä näytti myös hyvälle Kuopiossa. Pokaali oli ansaittu.

Junnulta hieno idea toteuttaa malli aivan omaa ispiraatiota käyttäen. Kun olit tämän ilmoittanut meidän mallitapahtumaamme, niin en malttanut tuoda omaani vertailukohteeksi.
Nähtyäni tämän, meinasin jo vetää omani pois.

Lisää vain tällaisia päähänpistoja.
T.T
Kiitokset Timo! :) Onhan tuohon jokunen työtunti uponnut mutta vielä on paljon panostettavaa mallailujäljessä. Tällä hetkellä pro street projektina on 58 Edsel Pacer uuden shelby GT:n ahdetulla 330cid koneella. Ei tarvitse edes konepeltiä puhkoa siitä :)
Ja hyvä että oli vertailumalli vieressä. Oikein komea se sinun trabi on :) Oli noilla muutama milli korkeuseroa :D
Mä epäilen tosta jarruvarjoasiasta, että tämä olis niin holtiton laitos varttimaililla että tuskin tarvitsis vielä jarruvarjoa. Saattais meinaan olla, että puolet lähdöistä kiemurtelisi puolelta toiselle…

Mutta edelleen, hieno malli.
Hehe :D Tuo runkokaan tuskin kestäisi blower hemiä.. :DD
Jonne ahola 20.11.2011 15:00 Vastaa lainauksella
hieno onko tuo etu vai takaveto?
no taka…
Juuso pöllänen kirjoitti:
Hehe :D Tuo runkokaan tuskin kestäisi blower hemiä.. :DD
kyllähän tuo varmaan jonkin verran kestäis, onhan noita laitettu vanhoihin b kadetteihinkin, katso linkki
( www.youtube.com/watch?v=0bBol0JoyGY&NR=1 ) ilman bloweria tosin kuitenkin.

ja mallista vielä, esikuvana varmaan ollut hitler´s revenge kupla jos en ole erehtynyt.
asennetta mallilla ainakin löytyy.
Juu tuon kadetin tiedän. "Eric Honeckerin mukaan nimetty Hitlerin kosto kuplan kilpakumppani." Juu ja se lukeekin tuolla…
Ja tossa kadetissa on ihan eri tehomäärä ja se on sentään metalli korilla… tossa kadetissa on chevyn 350cid…
Juuso pöllänen kirjoitti:
Juu tuon kadetin tiedän. "Eric Honeckerin mukaan nimetty Hitlerin kosto kuplan kilpakumppani." Juu ja se lukeekin tuolla…
Kenties ei olisi kilpakumppani kuitenkaan HK;lle samassa kilpaluokassa,senverran enempi muutoksia tässä ahdetussa on verrattuna aitoon Hitlerin Kostoon.Stripillä joutuisi Trabant antamaan kai yli 3 sekuntia handicappiakin jo.Voisi olla 9 sekunnin auto tuo.
Juu ja jos pyörä pitäisi eikä vongertaisi radan laidasta laitaan voisi mennä vähemmänkin aikaa ;)
paavo p. 23.11.2011 18:46 Vastaa lainauksella
Hieno pahvipelti-herhiläinen :-).
Kiitän :)
Janne Kekkonen kirjoitti:
Juuso pöllänen kirjoitti:
Hehe :D Tuo runkokaan tuskin kestäisi blower hemiä.. :DD
kyllähän tuo varmaan jonkin verran kestäis, onhan noita laitettu vanhoihin b kadetteihinkin, katso linkki
( www.youtube.com/watch?v=0bBol0JoyGY&NR=1 ) ilman bloweria tosin kuitenkin.

ja mallista vielä, esikuvana varmaan ollut hitler´s revenge kupla jos en ole erehtynyt.
asennetta mallilla ainakin löytyy.
Selaappa Ruotsin autofoorumeja niin aukeaa kokonaan uusi maailma millaisia koneita vanhoissa kadeteissa, mantoissa, asconoissa tai granadoissa voi olla. Rungot toki yleensä putkea mutta koppa kuitenkin lähes orkkista. Katupelejä kuitenkin. Tuttu toki tuo videonkin kadetti, kadulta.

Mutta asiaan, hauskan näköinen kapistus. Makuasiaa mutta itseä häiritsee lähinnä nuo ilmeisesti ahtoilmanjäähdyttimistä(tai alunperin siihen tarkoitetut)? väsätyt konetilassa olevat jäähdyttimet. Varmaan olis jäähdytysongelmia mutta hiukan realismireikää takakontiin ja ilmanottoa katolta tai sivuikkunoista coolerille flektien kera näyttäisi silmään paremmalta. Ja olis ollu hauska nähdä kuinka peltisarjat on väännetty menemään ; )

Eikä oteta näitä haukkuina kun malli on varsin sympaattinen noinkin.
Jäähdyttimen ilma tulee taka-akselin takaa jossa on runkoputkien välissä reikä.