Pienoismallit.net

M3A3

Kanadalaisilla tunnuksilla varustettu M3A3. Kyseessä on 2. panssaripikaatin vaunu ja porukka on Sherbrooke Fusiliers. Paikka on Normandia 1944. Kanadalaiset käyttivät mm. Italian rintamalla tornittomia M3A3 vaunuja tiedustelutarkoituksessa, mutta Normandiassa maihinnousun jälkeen tornien poistaminen oli kielletty.

Malli oli suhteellisen helppo rakennettava. Ainoa ongelma kohta oli tornin ja rungon sovitteessa, joka oli liian tiukka. Sarjan mukana tulleet letkutelat on korvattu injektiovaletuilla palateloilla, en muista ovatko ne Academyn vai AFV Clubin tuotantoa. Eduardin etsejä on myös käytetty jonkin verran. Maalattu ruiskulla ja Tamiyan maaleilla. Pintakäsittely on tehty Tamiya pohjaisilla litkuilla ja perinteisellä kuivapensselöinnillä.

t. Jake

Kommentit

Petri Lyy 16.10.2011 17:31 Vastaa lainauksella
Kenelläkään ei ilmeisesti ole mitään sanottavaa tästä? Hyvin onnistunut malli, ei moitittavaa, pelkästään opiskeltavaa.

Mistä muuten johtuu, että tämä(kään) ei ole tullut tänne nettiin heti valmistuttuaan? No, parempi myöhään kun ei ollenkaan.
Kiitokset. Eipä vain tullut kuvia aikaisemmin tänne jostain syystä laitettua.

t. Jake
Hienosti rakennettu tankki, maalaus ja säistys toimii hyvin. Pressut ja muut hilippeet mukava lisä jonkinlaista alustaa malli kaipaisi.
AJ 27.10.2011 11:13 Vastaa lainauksella
Moi Jarmo, kuten Petri O edellä, ei mitään moitittavaa, päinvastoin pelkästään opittavaa. Erinomainen malli, kaikki toimii hyvin ja hienosti. Tämä malli suorastaa huutaa alustaa tai sitten osaksi dioraamaa. Kyllä diggaan tästä mallista! Parhain terveisin, AJ
Moi ja kiitos kommenteista. Mallejani en juurikaan ole alustalle laittanut ihan siitä käytännön syystä, että kaksi alustalla olevaa mallia vitriinissä vie käytännössä tilan kolmelta sellaiselta mallilta jotka ovat ilman alustaa. Sama tilaongelma lienee tuttu useimmille meistä. No, pitänee joku seuraaviksi valmistuvista malleista laittaa alustalle ihan vaikka vaihtelun vuoksi.

t. Jake