Pienoismallit.net

FW 109 A-3

Josef Prillerin koneista taisi olla jo malleja näillä sivustoilla. Laitan kuitenkin oman rakennelman osittain alustan vuoksi.
Josef Priller 1307 taistelulentoa,101 ilmavoittoa joista 68 oli Spitfirejä.
Tämä oli yksi niistä kehä 3 kirppikseltä ostamistani malleista noin vuosi sitten, hinta oli 5 euroa ja viellä Eduardin zoom etsit mukana. Figuuri oli myös paketoinnissa mukana joten pitihän senkin maalausta harjoitella.
Kasauksessa ei suurempia ongelmia, ainoastaan laskeutumistelineet katkaisin useampaan kertaan,laitetaan kömpelyyden piikkiin. Ensimmäinen malli joka ruiskulla maalattu lähes kokonaan.

Kommentit

Mielestäni paras mallisi tähän mennessä Esko. Hyvän näköinen kokonaisuus ja alusta antaa hyvän kontekstin mallille. Tykkään :)
Esko Rusi 7.10.2011 17:53 Vastaa lainauksella
Nyt kun katselin kuvia tästä mallista niin huomaan että uuden kameran kanssa on viellä opettelemista tarkennuksen kanssa. Vanha tuttu Olumpus kärsi vesivahingon ravustus retkellä ja lakkasi toimimasta. Mutta realistisen kuvan saa mallista Hämeenlinnassa.
On se ehdottoman komea ilmestys. Valehtelevatko silmäni tai kamera, mutta jotenkin neloskuvassa siipien päällä olevat "kävelyrajat" näyttävät olevan epäsymmetrisesti. Muutoin ei ole kyllä mitään negatiivista sanottavaa!
Yksi hienoimmista tästä aiheesta! Komppaan Taisto Tavea nuista kuvista! Great!! Kerrotkos, mistä noi plankut on tehtynnä!
Esko Rusi 10.10.2011 20:06 Vastaa lainauksella
Kuvat saavat jäädä kunnes tulen sinuiksi uuden kameran kanssa.
Plankut ovat huoltiksien yms. kahvioista,tarkoitettu käytetäväksi lusikan sijaan. Käytön jälkeen kun lusikan sujauttaa povariin tai haalarin rintataskuun niin on jo osittainen "vanhennus" suoritettu.