Pienoismallit.net

Toyota Celsior c-type

Kun kaikki muut projektit rupes tökkimää erinäisten vastoinkäymisien myötä, tuli hankittua välipalaksi hetken mielijohteesta kyseinen malli. Tarkoitus oli vaan kasata suurempia kikkailematta mutta eipä ilman vastoinkäymisiä päästy, yllättäen.

Osat meni nippuun ihan kivasti. Ainut mitä joutu työstämää oli takaspoileri, että sen sai istumaan myös päistä. Kori on maalattu tamiyan sprayllä, sävynä satiinin musta. Konepelti on teipattu crazy modellerin hiilikuitu kalvolla. Konepellin lakkauksen jälkeen alkoi ongelmat. Kattoon oli tullut jostain naarmu ja päätin maalata muun kopan uudelleen. Suoja teippejä konepellistä irrottaessa "hiilari" kuoriutui mukana, joten konepeltikin on sit tehty kahteen kertaan. Tulihan harjoteltua…

Sarjan vanteista käytin vain keskiosan. "Lippaa" ei ollut mielestäni tarpeeksi joten ne on tehty itse ja maalattu alcladin polished aluminiumilla samoin kuin takavaimentimet. Takarenkaiden leveämmät kumit on lainattu tamiyan 300xz:n sarjasta. Konepeltiin lisäsin mr.model:in sokat ja keulalle välijäähyn. Sisustaa on maalattu kolmella eri ruskea sävyllä ja lisätty turvavyöt. Lasit on tummennettu tamiyan smokella.
Saa antaa palutetta.

Kommentit

Penkit "likaisia", mutta lattiamatot pesulasta? Muuten hieno välipala vastoinkäymisista huolimatta…
Komee on ;) Etumaski kökön näköinen?
ohase iha tuunatun näköne.. mitä joo tohon maskiin tulee niin olis jees jos tekis ihan perus verkon siihen.. niin että ottaa rimat pois ja verkko tilalle..
Korjaan oli livenä pakko katsoa, onko maski kökön näköinen, mutta ei se ollut, kuva hämää
tomi t 7.10.2011 14:22 Vastaa lainauksella
Ihan jees Tojo, itte tekisin tästä enemmän VIP tyylisen eli hiilikuitu ja spoileri ja nuo pakoputket hillitymmäks. Vanteet on komiat kun on huulta riittävästi. Hyvin oot tehny