Pienoismallit.net

Plymouth Belvedere 1964

Perusjenkki kultaiselta kuuskytluvulta

Tälläinen Plymari tuli nyt parin viime viikon aikana kyhäiltyä. Malli oli kohtuu mukava koota, muutama kohta oli vähän pöhlösti suunniteltu mutta kasaan sen silti sain. Mallin laatu ei tosin yllä revellin tasolle. Malli on maalattu Mastonin pohjamaalilla ja pintaväri on AT-Colorin ja lakka saman katon alta. Sisusta taasen on Mastonin tuotteilla maalailtu. Kivana optiona malliin sai V8:n tilalle suoran kuutosen, jonka tähän pistinkin, kun ei aina jaksa veekaseja. Kommentoikaa mikä on hyvää, mikä huonoa ja mitä muutaisitte seuraavaan malliin sekä arviota kehiin. Kysykää jos tekstistä jäi mielestänne jotain uupumaan.

Kommentit

tomi t 11.9.2011 22:50 Vastaa lainauksella
Ei vielä kommentteja tai kysymyksiä. Kysy tai jaa arvokas mielipiteesi ja kommentoi!
Tosi nätti Plymari. Rakentelu on perus siistiä ja mitään virheitä en ihmeemmin löydä. Ei kun seuraavaa mallia tulemaan. :)
tomi t 11.9.2011 22:54 Vastaa lainauksella
Kiitän!
Toni L 12.9.2011 00:09 Vastaa lainauksella
Rakentelu on tosiaan perus siistiä.Kutosen valinnasta nostan hattua.Sitten se raaka kritiikki.Ei vissiin ole ovien ja takaluukun saumoja litkutettu (ei siin,unohtuu joskus itseltänikin,no jälkikäteen sitten).Venakopasta taitaa puuttua tuo öljyntäyttökorkki? Kardaanissa näkyy jälkiä valuranka-arkista,sekä vaihdelaatikon sauman kun muistat kitata umpeen,niin alustakin näyttää paremmalta…Tuossa nyt muutama asia,ja jos haluaa kokeilla jotain uutta,niin foilia sitten seuraavaan,nyt näyttää maalatulta nuo listat,sekä tulpanjohtoja,akkukaapeleita yms detaljointi sälää kun tunkee malliin,niin hieno tulee.

Ja mitä alustan ja konehuoneen likaamiseen tulee,niin tekeehän se mallin elävämmäksi.
Mutta muuten oikein siisti perusmalli vitriiniin.Ei muuta kuin seuraava työn alle.
tomi t 12.9.2011 00:13 Vastaa lainauksella
Joo kiitos, ei ole litkuteltu kun ne tosiaan unohtu ja toi öljyntäyttökorkki meni perkele hukkaan
Hieno on, ja valkoinen väri sopii tähän loistavasti. Nämä kuuskytluvun Moparit on aina ollu hienoja pelejä.
Juu, siisti se on. Tonin kanssa samoilla linjoilla, noita detaljeita voisi seuraavaan koittaa lisätä, kun mallit alkaa olemaan muuten näin siistejä. Uutta pöydälle vaan.
jariw 12.9.2011 20:31 Vastaa lainauksella
Siisti malli, ja mielestäni loistoratkaisu laittaa slant six pellin alle. Valkoinen pintaväri punaisen sisustuksen kanssa on näyttävä, ja taitaa olla kyseisen auton todellinen väritys. Sen verran kritiikkiä että vaihdelaatikon sauma näkyy minunkin silmääni turhan selvästi muuten siistissä alustassa.
Minä olen noiden moottorin ja vaihdelaatikoiden puolikkaiden ohjurit veistellyt pois. Sen jälkeen hionut pöytää vasten hiomapaperilla pinnat suoriksi. Tämän jälkeen kun liimaa osat tarkasti kohdalleen ei tarvita kittiä vaan saumat veistämällä ja hiomalla saa lähes näkymättömän liitoksen.
Minulla odottaa kaapissa sama malli, joten oli mukava nähdä tämä valmiina.
tomi t 15.9.2011 16:49 Vastaa lainauksella
Kiitos kiitos kaikista kommenteista!!
paavo p. 17.9.2011 20:36 Vastaa lainauksella
Tämähän on ihan hieno näin "pakasta vedettynä" ilman säistämisiäkin. Pikkusen pitää vielä nipottaa pikkutarkka kun olen eli voisit käyttää kuvatessa yksiväristä taustaa. Eipä muuta kitisemistä ;-).
tomi t 18.9.2011 10:47 Vastaa lainauksella
Joo kiitoksia!