Pienoismallit.net

Jagdpanzer IV

Dragonin Jagdpanzer oli ihan mukava rakennettava. Osat sopi _suht_ hyvin yhteen, ohjeet oli ihan ok jne.
Maalattu lähinnä Tamiyan maaleilla ja suoraan laatikosta.
Kokeilin ensimmäistä kertaa säistämistä roiskimalla pensselistä maalia ruiskun avulla. Lopputulos ei ole ihan odotettu, tipat jäivät mielestäni vähän suuriksi ja liian tummiksi. Harjoittelun avulla tekniikalla saisi kyllä varmasti hyvää jälkeä aikaiseksi.

Kommentit

Hyvin on maalattu ja kasattu.
Kyl se näyttää ihan siltä että olis jossain rapakossa ajellut.
Petri Lyy 11.9.2011 13:05 Vastaa lainauksella
Jaa-a, miltäköhän tuo efekti näyttää sitten harjoittelun jälkeen ja sitten kun se on mielestäsi onnistunut. Tänne meni ihan täydestä noinkin.

En nyt viitsisi nostaa esille kaikkia onnistuneita yksityiskohtia, mutta kehuttakoon nyt vaikka tuo pakoputken vanhentaminen. Näistä tällaisista malleista sitä saa inspiraatiota jatkaa omia räpellyksiään, jos joskus vaikka pääsisi lähemmäs tällaista jälkeä.

"Tein tommosen, oli ihan kiva joo" -työselostuksesta miinustin vähän tähdensakaroita.
Oikein hyvältä näyttää. Saisin tästä(kin) kai kirjoitettua pienen kirjan kaikista onnistuneista kohdista, mutta jätetään se nyt tällä(kin) kertaa tekemättä. ;) Jokatapauksessa malli näyttää varsin hyvältä maalauksineen ja vanhennuksineen. Ei muuta kuin uutta mallia työn alle.
Esko P. 11.9.2011 13:34 Vastaa lainauksella
Petri Olavi kirjoitti:
"Tein tommosen, oli ihan kiva joo" -työselostuksesta miinustin vähän tähdensakaroita.
Oi kiitokset kannustavista kommenteista!

Ja myönnetään, nämä minun työselostukset on aina vähän mitä sattuu. Olen vähän heikko kirjallisessa tuottamisessa nääs. Koittakaa kestää ja yritän parantaa tapani :)
Ei voi kuin ihmetellä Eskon tahtia (positiivisessa mielessä kateellisena) ja ihastella komeita malleja. Tykkään tuosta "käsialasta" ylipäätään ja tuo kuraefekti on mielestäni hyvä,usko pois! Hieno yksityiskohta ovat nuo teloihin tarttuneet isommat kurapaakut joissa oksia ja ruohonkorsia. Mielestäni kuran määrä ja sijainti on mennyt ns nappiin,ei näytä tekemällä tehdyltä eikä siltä että sillä yritetään piilottaa jotain… ;)

Hivenen ehkä kaipaisi washeja pikkudetaljeihin,nyt ainakin valokuvissa näyttävät hukkuvan hieman,tosin livenä tilanne saattaa olla ihan toinen.

Anyways,hieno malli. Seuraavaa työpöydälle vaan!
Ei hullumpi Jagdpanzer IV. Roiskeet sopivat tähän oikein hyvin. Yhdyn Petrin parannusvinkkeihin täysin.
Esko P. 11.9.2011 14:13 Vastaa lainauksella
Petri Mustalahti kirjoitti:
tuo kuraefekti on mielestäni hyvä,usko pois!
Jaa, no kiitos! Tein kuraefektin sinun innoituksestasi. Ihastelin nimittäin esitystäsi Parolassa tuossa n. kuukausi sitten :)

Eli suuret kiitokset vinkistä!
Etkö varmasti laittanu sitä vähäks aikaa rapakkoon.