Pienoismallit.net

Supra ´94

Parin vuoden tauon jälkeen ehdin lasten nukkuessa näpräämään mallia. Tarvikkeita oli mennyt kaapissa aikas lailla vanhaksi ja käyttökelvottomaksi, eikä ihan kaikkia "tarvittavia" aineita voinut kerralla käydä hakemassa. Kuitenkin omalla mittapuulla ihan kelvollista jälkeä sain aikaiseksi.
Ensimmäistä kertaa kokeilin Tamiyan pommipullolla maalausta ja luukkujen rajoihin omavalmistewashia, mallia katselin Alex Kustovin nettisivuilta. Lakkaa ei tähän tullut laitettua, mutta tahnalla kiillotin ja vahasin jonssonilla ja vän vielä kiillotin lisää. Sarja oli kyllä todella hyvä näin muistelumallina, ei menneet heti hermot sopimattomien osien kanssa.
Paranteluehdotuksia seuraavia malleja ajatellen saapi laittaa.

Kommentit

Todella komea malli!
tomi t 10.9.2011 11:19 Vastaa lainauksella
Tämä on erittäin hyvin kasailtu. Maalipinta on tasaista ja litkutuksetkin on sopivan ''vahvat''. Nuo takavalot on ihan h*lvetin siististi tehty niitä ssaapi plussaa. Ainoa silmiin pistävä asia on vanteet, nuo supran alkuperäset alut ei ole kromattu. muuten tämä on pirun komia
paavo p. 11.9.2011 19:50 Vastaa lainauksella
No eipä tuosta parannettavaa ainakaan omilla silmillä löydä. Tietenki noita vanteita vois vähän "sotkea", kun näyttävät niin pakasta vedetyiltä. Jatka samaa rataa :-D .
Vaikka en näistä uudemmista japsikikottimista juurikaan pidä niin tämä on kyllä hieno ja virhettömästi rakennettu.
Kiitoksia kehuista. Vanteille täytyy kokeilla siis jotain kunhan tässä ehtii. Täytyy vaan ensin kokeilla johonkin jämäpaloihin ettei mene noi vanteet ihan pilalle…