Pienoismallit.net

Leopard 1 A5

Saksan armeijan väreissä oleva Leopardi. Mitään varsinaista esikuvaa ei tällä mallilla ole. Ajatuksena oli harjoitella maastokuvion maskaamista, joka ei aivan odotetusti onnistunut. AK:n washejakin kokeilin ja nekin toimivat loppujenlopuksi hyvin!
Maaleina käytin Revellin ja Humbrolin emaleja, washeina AK:n tavara ja pölytyksessä Vallejon pigmenttejä.

Risut ja ruusut ym. kommentit/vinkit otan ilolla vastaan!

Kommentit

Maskaaminen ei ainakaan keltaisilla ole kovin onnistunut. Näistä hevikalostosta en paljoa edes tiedä, mutta mittakaavaan nähden ihan kelpo malli. Tällainen möhkäle on mielestäni aina jonkunverran likainen, ainakin telastoista, joten siihen voisit myös satsata.

Nuo maalinrajat ovat kyllä joissain onnistuneet, mutta joissain ei.
Tsemppiä jatkoon ja toivotaan, että joku panssarimies kirjoittaa tarkemmin parannusehdotuksia ja plussapuolia.
T.T
Petri Lyy 29.8.2011 08:40 Vastaa lainauksella
Tämä samainen malli on joskus tullut väsättyä. Olet saanut telat kasaan hyvin, mikä onkin tärkeä kun ne ovat näissä vaunumalleissa niin oleelliset.

Vähän häiritsee tuo sinapinkeltainen väri, suklaanruskea tjsp olisi todenmukaisempi värivalinta. Paikoitellen maalikerros näyttää aikas paksulta, kannattaa vaan ohennella ja sivellä useampaan kertaan.

Itse nakkaisin nuo hinausvaijerit mäelle, kun ovat suhteettoman paksut. Tuon kun kertoo 72:lla saa lopputulokseksi miehen reiden paksuista vaijeria luonnossa.

Seuraavaksi sitten vaikka Leopard 2A4 päydälle ja eikun menoksi.
Kiitokset hyvistä kommenteista! Tosiaan maskauksesta jäi joihinki paikkoihin paksu maaliviiva värien rajalle, no ensi kerralla osaa senkin huomioida. Itsekkään en tuohon keltaiseen näin jälkeen päin ole tyytyväinen. Huvikseni mittasin vaijereita; ne olisi n. 7 senttin paksuisia luonnossa tämän mukaan :D