Pienoismallit.net

Vw transporter westfalia vol.2

suklaabussin custompäivitys

Noniin, nyt tämä malli kuvattuna kunnon kameralla että ei enää kolmatta kertaa customivolsu joutuisi poistetuksi. Ite malliin sitten. Sehän on maalattu Finnspray ruskeella spraylla, ja nuita pikkuosia, lähinna mustia ja hopeisia on myös spreijattu. Katto on maalattu spraylla myös. Ja sitten tähän customointiin,eil mitä muuttelin tästä. Ensinnäkin vanteet renkaineen on ''lainattu'' ikuisuusprojekti-osienluovuttaja Lindbergin 53' Ford Victoriasta, samasta lähteestä on myös tuo kuskin kromipeili jolla korvasin ne entiset Piippolan kokoiset kuvastimet. Puskureiden päät ja niiden listat maalasin hopealla tuomaan retrofiilistä. Tätä on myös madallettu. Sen tein katkasemalla jousista pari kierrettä pois, takaa tosin piti vetarit nappasta poikki, taivuttaa oikeaan kulmaan ja liimata uudestaan, että taka-akseli asettuisi paremmin paikolleen. Kylkiin pistin kromiputket että näyttäs matalemmalta ja taas tuomaan sitä retrofiilistä. Tuo äänenvaimennin on muokattu volkkarin omasta vaimentimesta ja sen ratacorveten sivuputkista, jonka sittemin möin yhelle kaverille.

Kommentit

tomi t 12.8.2011 19:04 Vastaa lainauksella
niin ja unohin pistää äsken tohon että risuja ja ruusuja saa laittaa!!!
tomi t 17.8.2011 17:32 Vastaa lainauksella
Nii saa niitä kommenteja tosiaan pistää olisi kiva tietää mitä pitää parantaa, mikä on hyvää ja niin edelleen
Antti Tirri 13.12.2011 17:23 Vastaa lainauksella
Congratulations olet onnistunut oikein siedettävästi. Tylsääkin tylsempi auto varmaan selittää alhasen kommenttien määrän, mutta pistetää nyt kommentti tästäki. Eli joo näyttää hyvältä ja ovikin toimii josta saat plussaa. Rajausteippiä olis voinu käyttää ahkerammin tossa valkosen katon osan rajalla kulkevassa mustassa viivassa.(…joo…tosi selkeää…:)) Hyvä malli ei pääse mihinkään.
tomi t 14.12.2011 22:45 Vastaa lainauksella
Kiitoksia Antille!
Martti 7.1.2012 17:30 Vastaa lainauksella
tosi kiva hei!
tomi t 13.1.2012 00:32 Vastaa lainauksella
Joo kiitos!
Martti 24.7.2012 18:14 Vastaa lainauksella
Saisiko muuten pohjasta kuvan ja jos saa näkyisikö siinä tuo takapään madallus "systeemi" mitenkään? Kiinnostaisi kun tuossa tulevan autoni pohjassa on ollut ongelmia madalluksen ja tukivarsien ja muuhun siihen liittyvän kanssa. (GTO ja VW eivät ole sama auto, mutta saisihan siitä jotakin osviittaa… jos saa.)
tomi t 13.8.2012 13:47 Vastaa lainauksella
GTO:ssa on jäykkä taka akseli,taija olla tuon volkkarin alustan kuvalla mittään virkaa :) Tuosta vaan katkasin jouset että laskee maavara. Vetoakselit katkasin toisesta päästä ja taivutin ja liimasin oikeeseen kulmaan niin se helpotti asiaa huomattavasti.