Pienoismallit.net

F4U7-Corsair

-

Kommentit

Tuukka O. 31.7.2011 13:13 Vastaa lainauksella
Maali on paikoin pikkasen paksua, mutta muuten oikein hieno. Kuomun maalauksesta plussaa.
PhantomII 31.7.2011 17:55 Vastaa lainauksella
Jaahas, ensimmäinen Suez-malli on siis valmistunut. Laskutelineiden asennossa tai suhteessa keskenään näyttäisi olevan hiukan klappia? Muuten malli on ihan OK ja mukavaa vaihtelua WWII-Corsaireihin nähden.
AJ 31.7.2011 21:06 Vastaa lainauksella
Moi Tommi,

Komppaan Tuukkaa, ihan yes malli, maali jossain paikoissa hieman tuhtia ja siirtokuvat hieman hopeoi. Piuhat eli antennilangat puuttuvat, mutta ei se niin nöpön nuukaa ole, sillä näissä ranskattarissa se oli "painajaismainen viritelmä" - olen muuten yhä sitä mieltä, että tuo F4U7:n antennilankahärdelli lienee lopputulosta ranskalaisesta mustasukkaisuuskolmiomelodraamasta…Tämä F4U7 versiohan ei ole sieltä helpoimmasta päästä viimeisteltäviä malleja, joten plussaa saa jo pelkästään hyvästä yrittämisestä.

Mutta ihan yes malli, pienellä viilauksella siitä saa vielä paremman. Extrapojoja saa aina siitä, että rakentaa ja viimeistelee tämän tyylikkään "Merirosvolaiva" lekoversion - F4U7 on kaunis tähtimoottorikone!!!

Ohessa muuten linkkeja tällä saitilla oleviin F4U7 malleihin:

Jarno Törmänen www.pienoismallit.net/galleria/malli_8995/

Richard Potter www.pienoismallit.net/galleria/malli_4015/

Otto Suntionen www.pienoismallit.net/galleria/malli_7945/

Paavo Märkjärvi www.pienoismallit.net/galleria/malli_1783/

Kuten Phantom tuossa edellä jo viittasikin, mikäli haluat, niin tämän mallin voi ottaa mukaan Suez - Siinai sota 1956 ryhmärakenteluun: www.pienoismallit.net/keskustelut/8089_suez-siinai-sota-1956-ryhmarakentelu/

Ilmoita mikäli haluat tämän F4U7-mallisi mukaan ryhmärakenteluun.

Parhain terveisin, AJ
Siisti malli muuten, mutta noi laskutelineet on pahasti laiminlyöty. Laiskuutta(ko)?
Vasen (kuljettajan paikalta) laskuteline tosiaan löystyi jonkin verran, enkä saanut sitä enää takaisin paikalleen suoraksi.(ehkä tuli pistettyä liian vähän liimaa?)