Pienoismallit.net

1965 racing garage

teaseri

Ferrari 250 GTO ei ole ihan täysin valmis vielä, se odottaa vanteita, mutta tässä tulee pieni vilautus kuitenkin samassa tallissa vihollistallin edustajan kanssa =). Itse tallikin on vielä pahasti vaiheessa. On paljon pikkutavaran tekoa, sekä myös isomman mittakaavan katto- ja pylväspalkkeja, valaistusta jne…

Dioramasta tulee näillä näkymin vähän ristiriitainen Shelby vs. Ferrari-asetelma. Ehkä Shelby tiimi on saanut soluttautujan Ferrarille ja tuonut GTO:n talliin tutkittavaksi. Näillä tiedoilla olisi hyvä kehittää varsinainen Ferrarintappaja, Shelby Daytona Coupe… kuka tietää mitä tässä diossa tapahtuu. =)

Kommentit

Petri Lyy 21.10.2011 12:15 Vastaa lainauksella
Teaseri toimii sikäli, että kyllä tämä on pakko seurata loppuun asti. Hillittömän hilpeä kokonaisuus ja paranee vaan koko ajan.

Kuvakulma ja laajakanttilinssi varmaan vääristävät, mutta spraypullo sanomalehtien päällä näyttää yhdessä kuvassa vähän isolta, paitsi jos se on magnumkokoinen pullo starttipilottia (jota varmaan pitäisi olla ainakin hyllyssä, siinä savuavan tuhkakupin vieressä tietenkin, vinkkivinkki).