Pienoismallit.net

1965 racing garage

Kaasarityömaa

Nyt on toinen tallisarja liitetty edellisen kylkeen, ja aloitettu vähän kalustamista. Tein puuhyllyn scratchinä styreenistä ja balsarimasta (2X4'' mittakaavassa). Samasta balsasta tein toisen työpöydän. Roskakori syntyi kärpäsverkosta ja alumiiniteipistä. Löysin AMT:n vanhasta Mustangista vaihtokaasarin (vanha Holley). Sehän istuu Cobran talliin mukavasti, joten tein työpöydälle kaasarinpurkutyön. Printtasin räjäytyskuvan netistä, ja ehostin huonolaatuista kaasaria afterivivustolla ja muutamalla messinkilanka/sinappituubin pelti-rakennelmalla. Shelby American Team toki voitti kisoja, joten palkintokaappi täytyi rakentaa. Pokaaleja tein johdonpääholkeista, alumiiniteipistä, ja Dodge Chargerin viritysimutorvista ja ilmaputsarin kansista 8) . Nyt täytyisi vielä alkaa täyttämään hyllyjä.

Kommentit

Kärpäsverkkoa, alumiiniteippiä, sinappituubia, johdonpääholkkeja - tsiises. olet sinä kyllä varsinainen MacGyver - siis positiivisessa mielessä. Ihme ettet ole vielä tässä projektissa löytänyt käyttötarvetta sukkahousuille ;-)
Näenko oikein, että Lifen kannessa on John F. Kennedy?

Kertakaikkisen hienoa työtä!
Niinhän se menee, että toiset tekee mitä haluaa ja toiset mihin pystyvät. Samu kuuluu ilman muuta ensin mainittuihin.
Kiitoksia paljon. Se sukkahousuhan olisi mitä oivallisinta ilmaputsarimateriaalia esimerkiksi. =)
Kyllä JFK on kannessa, kansi on aidosta vuoden '65 Life-magazinesta. Tämä on vielä reilusti kesken, ja kekseliäisyys punnitaan, kun pitäisi täyttää tuo hyllykkö, eikä Fujimin tools-setistä ole paljoakaan jäljellä. Miljoonalaatikossakin on lähinnä hyödytöntä tavaraa…
Kantri 9.10.2011 12:28 Vastaa lainauksella
Samu Hyypiä kirjoitti:
kun pitäisi täyttää tuo hyllykkö
Tää kaasarityömaa kävisi jo itsessään pienoismallista, sen verran hyvännäköinen. Koko Dio on kanssa upeeta katseltavaa pienine yksityiskohtineen.
Välilä kyllä nuo makrokuvat ovat "turhan" raakoja, esim hämähäkinseitti on upee, mutta kun näkisen lähikuvan ruudunkokoisena niin ekana tuli mieleen et ei oo hämyhäkillä kaikki hyvin, meinaan kun nehän on kanssa tuossa seitinkutomisessa aika ässäarkkitehtejä.

Hyllyköstä. Luulis et muutamalle kilpaautolle kertyy papereitakin aikapaljon, kaikennäköisiä katsastustodistuksia, lisensejä, piirustuksia ym.. ja tietysti vielä muutama mapillinen valokuvia. Varmaan ainakin yks neljäsosan tuosta hyllyköstä vois mapittaa jos ei enemmänkin. Jokunen autourheilun sääntökirja, yleensä aihetta lähelläolevaa kirjallisuutta jne..

Kiitti sulle kanssa tästä blokista, mielenkiintoista ja hienoa seurattavaa.
Todella hienoa tekemistä!!
Ainakin meidän työmaalla hallin hyllyillä on jos jonkunlaista pientä ja isompaa pussia sekä pieniä laatikoita täynnä ties mitä stefaa, mutteria ja holkkia. Tietenkin kaikki sopuisassa sekamelskassa että vain isäntä itse tietää missä mikäkin on (jos sekään). Jokin hylsysatsi voisi myös sopia hyllylle, puolet hylsyistä paremmassa tallessa ;-)
Mappeja pitänee laittaa hyllyyn, hylsysarja on jo punaisen työkalulaatikon päällä aukinaisena. Laatikoita tulee myös, ja ehkä olutpulloja? =)