Pienoismallit.net

Tiger II Ausf. B

Dragonin valmiilla Zimmeritillä varustettu malli Tiger II:sta ns. "Porsche" tornilla. Malli esittää s.Pz.Abt.503:n vaunua Ranskassa kesällä -44. Malli on maalattu käyttäen ruiskua ja Lifecolorin maaleja. Viimeistelyssä on käytetty taiteilijan öljyväreistä itse sekoitettuja litkuja sekä Mig:n pigmenttejä.

Kommentit

AJ 16.7.2011 17:52 Vastaa lainauksella
Moi Rasmus, onnistunut "Porsche"-Turm Tikru II. Kaikinpuolin hieno, näin nopealla tsiikauksella eipä muuta narinaa kuin se, että dekaalit hieman hopeoi; tosin se voinee johtua myös valokuvista ja heijastuksista tms…

Anyway, hieno Tikru II. T. AJ
Jep, noi dekaalit on aina hieman hankala saada asettumaan näissä Zimmerit massatuissa vaunuissa.
Petri Lyy 17.7.2011 09:59 Vastaa lainauksella
Pidän tuota kaaviota hankalana toteuttaa, ja tässä se on onnistunut hyvin. Esim. Microscalen tuotteilla decalit saisi sulamaan zimmeritinkin koloihin. On niitä aineita toki muillakin valmistajilla, mutta M on hyväksi havaittu ja hyvin saatavissa alan liikkeistä ja netistä.

Tämä ei vaikuta tähditykseeni, mutta ämpäri ikään kuin roikkuu vinossa, ja on aikas iso, ehkä väärää mittakaavaa.
Kiitokset kommenteista. Siirtokuvissa on toki käytetty pehmentimiä ja jopa tökitty pienellä puutikulla syvennyksiin. Tuosta ämpäristä, se on ikään kuin kiilattu noiden pakoputken suojusten väliin ja kiinnitys on vain varmistettu narulla, ts. se ei roiku siinä vapaasti.
Hyvän näköinen raskas kissa. Käytitkö LifeCororin omaa ohennetta? Mielenkiintoinen kamo.
Ohensin maalit ihan kraanavedellä, johon kuitenkin lisäsin noin puolet Lifecolorin ohennetta.
Puhtaan harmaat telaketjut hyppäsivät heti silmille, muuten tosi bueno malli, itse olen aina pitänyt Porsche-tornisia Tiger II:sta ja Königstigeriä kauneimpina koskaan valmistettuina tankkeina. 4*
aa aaa 15.1.2012 12:16 Vastaa lainauksella
Todella hieno, erityisesti näin aloittelijan näkökulmasta. Toivotaan, että itekkin joskus saa tuollaista jälkeä.