Pienoismallit.net

'59 Impala

Lowrider

Lowrider Impala Convertible. Malliin tein muutamia muutoksia mm. kittasin fenderskirtit kiinteäksi osaksi koria. Vanteet on Pegasuksen valmistamat. Maalina käytin Italialaisen automerkin sävyä Arancio Orla, envirobase maalia ja päälle pari reissua lakkaa. Foilailtu tarvittavin osin, lattian flokkasin ja laitoin sisustaan elävöittämään kaiuttimia etsiarkilta. Sisusta on maalattu ruiskulla kynsilakalla. Tämä on jo aika vanha Monogramin sarja ja tavanomaisesti alustan sovittelu koriin ja konepellin istuminen paikalleen vaati jonkin verran hiomista. Listat ovat irralliset ja niissä on aika tarkka sovite, lakkaa piti rapsutella korista pois että listat menivät paikalleen. Moottorina käytin sarjan mukana tullutta vaihdoin siihen vaan miljoonalaatikosta löytyneen imusarjan ja kaasuttimet ja lisäilin johdotukset ja letkuja sekä kaasuvivuston.

Kommentit

Tunturi 10.7.2011 22:25 Vastaa lainauksella
Tykkään. Mukavan näköistä jälkeä.
Hienoa jälkeä… Pari pikku miinusta jotka omaan silmään käy: Antennit ja tuulilasin pyyhkijät liian paksut. Foldattu katto kiiltelee liikaa (kuvaustekniikka ?) Nokkapellin rako, voi olla että ei vain aseteltu paikoilleen.
Ilman näitä menisi 1:1 autosta 4 staraa silti. Rekkareihin olet löytänyt tosi hyvän fontin, mikä lienee ???
TOSI HIENO!Hauska rekisterikilpi:)
Nyt loppuu adjektiivit ja superlatiivit kesken.
Auto on kerrassaan kaunis ja hyvin tehty.
En ihan ala olemaan Mika J:n kannalla, mutta onneksi hän sanookin niitä pikku miinuksiksi.
Kokonaisuus loistaa ja malli on huolella tehty.

Se mistä minä pudotan puolikkaan on nimenomaan tuo rekkari… (mutta eipä sille syntymäajalleen kukaan mahda mitään. Sian vuosihan se taisi olla, vai koiranko, mutta alhainen LOW.
Kiitokset kommenteista.
Rekkari on tehty netistä löytyneiden kilpien pohjalle.. ei kai tuo -59 nyt niin alhainen vuosikerta ole ;-)

Tuo katon suoja on maalattu samalla kynsilakalla kuin sisustakin, jätin vaan sen ilman mattalakkaa kun näytti mielestäni paremmalta. Nuo antennit venytin valurangasta, olisi saaneet tosin olla vieläkin ohuemmat. Liitin ne mukana tulleiden "halko" antennien jalkoihin, ovat sentään puolta ohuemmat nämä itse tehdyt…

Näitä lattarityylin lowridereita on hauska rakennella. BlingBling..
PhantomII 23.7.2011 09:39 Vastaa lainauksella
Koska lähes kaikki ylistävä on jo sanottu, laitan hiukan puolustusta peliin: tuo nokkapellin rako ym. saumat ovat autenttisempia näin väljällä sovitteella, koska 1:1 amerikanautoissakaan ne eivät niin vimosenpäälle ole olleet. Vielä esim. 80-90-luvun autoissa saatoi vaikkapa kahvojen aluslevyt olla vähän sinnepäin. Mutta eihän se menoa haittaa? Eikä tyyliä!
Tyylikkään näköinen kärry. Hauska idea rekkariin. Maalauskin näyttää onnistuneen erinomaisesti.
aivan mahtava!!siis uskomattoman hieno!!mahtava maali ja kaikki:))täydet pisteet
Esa.M 5.2.2013 21:42 Vastaa lainauksella
onks noi takalokarin listat tarkotuksella väärin?, noi Impala tekstit kuuluu olla oven jälkeen, eli kuskin ja apparin listat väärillä puolilla, hieno peli muuten!
Mielestäni tuo Impala logo kävi paremmin taakse. Oikeasti ne tosiaan ovat toisinpäin mutta kun menivät eripuolille niin siksi laitoin… 59 Impala taipuu kyllä moneksi, ht tehtaan jäljiltä kiehtoisi rakennella hyllyyn.
Jep. Tuo HT-versio vois olla nätti. Chevyjä saa malleina aika mittavan repertuaarin 1950-luvun alusta, kuuskutluvun läpi ainakin, joten Chevy-faneilla riittää tekemistä. Ei siinä mitään, tyylikkäitä pelejä.