Pienoismallit.net

Airbus A300-600 ST "Beluga"

Taivaiden "Maitovalas" on kyllä irvistys ja ensivaikutelma on ettei toi möhkö kyllä ikinä pääse ilmaan, mutta paljon Airbus näitä rahtikoneitaan käyttää. Tarkemmin konetyypistä täällä.

Saatiin vihdoin parveke julkisivurempan jäljiltä käyttöön joten pääsi kuvailemaan.

Revellin vanha sarja uudelleen julkaistiin uusien siirtokuvien kera.
Sarja meni kohtalaisen hyvin kasaan, mutta paikka paikoin huomasi kyllä sarjan vanhuuden. Pinnat olivat hieman mattamaiset, tosin se tuntui hieman helpottavan rungon valkoiseksi pensselöintiin. Rungon puolikkaissa oli hieman korjailtavaa, mutta muutamalla kittauskierroksella siitäkin pääsi. Yritin metsästää corogardeja tähän, mutta en niitä löytänyt, elikkäs reilut teippaukset joutui siipiin tekemään.

Malli on sudittu kokonaan pensselillä ja Revellin väreillä.

Kommentit

Esimerkillisen siistiä pensselityöskentelyä. Parempaa jälkeä olet saanut aikaiseksi kuin monet saa maaliruiskulla. Rakennusjälki on myös kaunista.
Tuo Beluga on kyllä äärettömän sympaattisen ja huvittavankin näköinen möhkö, noin niinkuin konetyyppinä.
Tämä liikennelentokoneiden rakennusgenre kun ei ole omaa lajiani, niin mitähän nuo mainitsemasi corogardit oikein on ?
Todella hieno kone! Esimerkillisesti tosiaan pensselöity ja viimeistelty.

"Gorogardit" ovat nuo "harmahtavat joskus hieman metallisen väriset alueet siipien keskikohdilla…" (koroosiota estävää erittäin ohutta pinnoitetta.)

Mitä sävyä muuten käytit maalatessasi nuo. Ovat kovin kovin tyylikkäästi tehdyt. (Ensisilmäyksellä oletin automaattisesti niiden olevan siirtokuvat. Kun on noin siistit ja terävät rajat." :) Wau!
tomijar 10.7.2011 12:04 Vastaa lainauksella
Kiitoksia kiitoksia :)
Antti: ihan ohjeen mukaisesti Re374:sta nuo corogardit ovat.
wade 10.7.2011 14:14 Vastaa lainauksella
Eiihh, taas lähtee järki miten tuo on maalattu siveltimellä! Tuollainen malli voisi tulla uniin ruiskumaalarillekin…lopputuloksesta ei oikein voi mistään päätellä että tämä sarja olisi vanhoilla muoteilla tehty. Hienoa!

Corogardeista sen verran, että jos vaan jaksaa nähdä maskien tarkan teippaamisen vaivan niin lopputulos on yleensä luonnollisemman näköinen kuin siirtokuvilla tehty. Valmiissa siirtokuvissa on tietysti se etu, että joku muu on päätellyt valmiiksi alueen muodot ja mitat.