Pienoismallit.net

King Tiger

Battle of the Bulge

Viime vuonna valmistunut Dragonin King Tiger "Battle of the Bulge" malli. Mallista sen verran, että kun on tottunut väsäilemään noita vanhoja Tamiyan malleja, niin tuli itselle yllätyksenä kuinka laadukkaita nämä Dragonin "uudet" ovat. Irtotelat, fotoetsit ja metalliputki suoraan laatikossa ilman että tarvitsee lähteä tilailemaan niitä ympäri maata.

Muuten olen malliin tyytyväinen, mutta siirtokuvat näyttää aika huonoilta. Luin täältä vasta tämän vuoden puolella että lakkaaminen olisi kova sana ettei kiiltäisi noin paljoa, mutta minkäs teet. Seuraavaan sitten. Mihinkään tietyn tiikerin perusteella en mallia tehnyt. Maastokuvio ja muut siis tehty ohjeiden pohjalta + mikä omaan silmään näytti hyvältä. Mallin kuraamisen jätin tarkoituksella aika vähäiselle ihan kokeilumielessä, kun yleensä tulee väsättyä enemmän kuluneita sotakoneita.

Kommentit

Mielestäni komea Kuningastiikeri. Hyvä maalaus.

…malli pääsisi vielä enemmän oikeuksiinsa jos kuvat olisi otettu siten että taustalla ei näkyisi ylimääräisiä kamoja yms… ;)
Petri Lyy 23.6.2011 11:34 Vastaa lainauksella
Miellyttää silmää kovasti enkä laskenut niittejä. Siisti kissapeto. Kuvissa näyttäisi olevaan taustapahveja, niiden käyttöön olisi tosiaan voinut paanostaa vähän enemmän.
Jep. Täytyy väsätä jonkinlainen taustapahvi tuleviin kuviin. Toisaalta ihan jees, jos mallin suurin vika on tausta. Heh.