Pienoismallit.net

B-239

Pylly waltteri

Viime viikonlopun projekti, rakennettu niin nopeasti kuin mahdollista ilman kittiä ja muita herkkuja.

Kommentit

No kone ei kaipaa esittelyjä, mutta malli kaipaisi. Minkä valmistajan, ja miten teit näin hienon yksilön? Maalaukset? Yms.
Hieno jokatapauksessa on. Tosihieno.
Timoa kompaten,tosihieno.Saitko kaiken kasaan ja maalatuksi kolmessa päivässä,aikamoinen suoritus ?
1:48, vissiin suoraan laatikosta = Classic Airfamesin sarja, oletan?
Itse en ole vielä(kään…) päässyt sarjan kimppuun vaikka kasaamista noitaa odottelee "läjässä" (stash) kaksin kappalein. On kuulemma kauniisti ilmaistuna "haastava" sarja.
Että laitettu kasaan ilman kittiä tai muita kikkakuutosia? Oikein vaikuttavaa jälkeä!
Maalaus ja viimeistely myöskin mallikasta. Ainoa pikkuviilaus mitä voisi vielä tehdä olisi antennilangan laitto.
Perjantai-illasta maanantai-aamuun ?? Antennilanka … vie viikon ; No älä ole tosikko … viis sekkaa …
Hyvän näköinen malli. VALMISTAJA??? Kolme päivää…? Siihen on vaikea ottaa kantaa. Eetu Tahvosta kompaten: antennilanka. Aikaa menee noin pari päivää(.. ehe…ehe..), kun laittaa langan ja eristyspalat siihen.
No tekeehän se antennilanka sen viimeisen silauksen… Mutta, mutta: jos tää on CA (eli CD) niin kolmen päivän rakennusaika, ei kittiä ollenkaan ja tuollainen tulos - OMG!! Todella näyttävä.
Todella hyvännäköinen "bruusteri"! Niinkuin edellä sanottiin, kaipaisin tietoa sarjasta ja sen tekemisestä.
Jos käyttää akryylimaaleja eli ei mene sitä aikaa maalien kuivumisen odotteluun, niin hyvinkin mallin rakentaa viikonlopussa. Itse kerran tein "sisuskalut" valmiiksi alkuillasta ja maalasin akryylillä. Toinen maalauskerta iltakahvin jälkeen ja ei kun ohjaamo paikoilleen ja runko kiinni. Samalla kertaa kun maalailee tähtimoottorin ja pyörät ynnä laskutelineet niin itse kokoaminen on varsin sutjakasta. Itse olen tällä periaatteella saanut 1:72 lentokoneen kokonaan kasattua yhdessä päivässä ilman että tarvitsi "kiirehtiä" tai "oikoa" missään. Itsellä ei tosin ole kokemusta 1:48 mittakaavan malleista. Oletan että niissä on pikkunippeleitä jonkun verran enemmän, mutta siis kyllä tuollainen viikonlopussa varmasti menee jos vain jaksaa väkertää mallin kimpussa tuntikausia per päivä.
KK 20.5.2011 13:40 Vastaa lainauksella
CA sarja , surkeimpia sarjoja en suosittele kenellekään. Resiini osat nakkasin roskiin heti kun eivät yrittäneetkään mahtua mihinkään. Myös ohjaamon fotoetsit jäi käyttämättä. Kuomuja on useita valitsinkohan oikean? Hiusteinkuivan + akryylit maalaus on nopeaa. Kirkaslakka oli ainut jota piti kuivatella pisimpään ennenkuin uskalsin siirtokuvat laittaa.

Perjantai : Ohjaamon osat maalasin aluuminihopealla. Runko kasaan , saumat sulatin liimalla ei tarvinnut kittiä ( hionta tottakai). Kuomun maskaus
Lauantai : Kaikki värit pintaan lukuunottamatta mustaa. Kun malli kuivui töpöttelin spinnerit ja laskutelineet.
Sunnuntai: Yön yli asettui ja mustalla ahvenen raidat. Tämän perään kirkaslakka , decalit pintaan ja hulluna pikaliiman kanssa osia kiinni. Viimeiset antennit kiinni kun Suomi johti 6-1.

Yks tämmöinen on vielä hyllyssä taidan antaa lahjaksi jollekkin itse en koske kyllä CA malleihin.
Sunbeam 21.5.2011 19:28 Vastaa lainauksella
…kymppi + postit tarjottu.. =)

ai niin…fiksun näköinen malli, kaikinpuolin. Mukavahan se olis kokeilla miten se omissa nakkisormissa taipuisi tuo CA-valtteri…*winkwink
KK 22.5.2011 18:15 Vastaa lainauksella
Kiitos vain tarjouksesta , kone meni serkkupojalle rakennettavaksi ( teurastettavaksi ) .

Ihme kun ei kukaan huomannut monen millin rakoa siiven jättöreunassa . Ei kittiä ei täyttöä.
Sunbeam kirjoitti:
…kymppi + postit tarjottu.. =)

ai niin…fiksun näköinen malli, kaikinpuolin. Mukavahan se olis kokeilla miten se omissa nakkisormissa taipuisi tuo CA-valtteri…*winkwink