Pienoismallit.net

USMC soldier

Malli on Master Boxin Iraq Kit 1 -sarjasta. Puhtaasti harjoittelumalliksi jäänyt figuuri sai pieniä muutoksia matkan varrella. Vartalon asentoa on muutettu ja pieniä lisäyksiä mm. Camelbakin letku ja olkaimet, kypärään pimeänäkölaitteen jalka ja dumppi vasempaan lonkkaan. Alusta ja seinä ovat kipsivalua, johon kaiversin erinäisiä halkeamia ja luodin reikiä. Projektina kaikkiaan ihan hauska, vaikka en mikään figuuritaitaja olekaan.

Kommentit

Tuukka O. 14.5.2011 22:37 Vastaa lainauksella
Hieno vinjetti! Tuo seinä on ihan kuin oikea ja figuurinkin maalaus ihan ok. Figun asennosta plussaa. Ensimmäinen kuva on kuin valokuvasta.
Loistava dioraama. Ukkelin asento on kuin olisi tosiaan kurkkimassa ja varoen itseään. Seinä on myös ihan kuin aito.
Ehkä sotilaan ei pitäisi olla kuitenkaan noin seinän värinen?? Makuasia, mutta hyvää työtä.
Tosi siistiä jälkeä.

Aidon tuntuinen tilanne, jossa on vaaran tuntua.
Maalaus oiekin hyvä, ainoastaan silmät vähän pomppaavat esiin…
Loistava kokonaisfiilis! Millaisia nuo Master Boxin figuurit ovat laadultaan ja meiningiltään? Itse en ole juuri figuureja väsäillyt (vissiin iloisella 1990-luvulla viimeksi), mutta MB:n jotkut mallit houkuttelevat kokeilemaan taitoja sillä saralla. Otsikosta muuten pieni huomio: Oikaiskaa, lukeneemmat, jos on tarvis, mutta käsittääkseni merijalkaväki ei juuri sanaa 'soldier' itsestään viljele. 'Marine' olisi istuvampi. Semper fi!
AJ 18.5.2011 17:20 Vastaa lainauksella
Moi Anton, hieno Marine-figu, hyvä figun asento ja onnistunut kokonaisuus. Ainoa pikku miinus on tapa millä figu roikottaa M4:sta - hieman luonnoton, mutta se on pikku juttu. Hieno vinjetti! Parhain terveisin, AJ
Tämä MB:n setti oli pääosin ihan hyvälaatuinen. Kansikuvassa figuureilla on paljon sellaisia varusteita, joita sarja ei oikeasti sisällä. Tämä oli suurin pettymys… Valu on hyvää tasoa, mutta joka osaa saa kyllä hioa.