Pienoismallit.net

Fokker Dr1

577/17 Luutnantti Rudolf Klimke

Malli esittää Ltn Rudolf Klimken konetta, millä hän saavutti joitakin ilmavoittoja (kokonais määrä 17). Haavottui ilmataistelussa syyskuun 21 pv 1918, mutta sai laskettua koneensa omalle kentälle. Melkein kuoli sairaalassa, mitä RFC pommitti. Ei osallistunut enää taísteluihin.
Itse malli oli kiva rakennettava (pitää vain muistaa noudattaa ohjeita). Itse oikaisen eräässä kohti, ja se kostautui myöhemmin vaikeutena saada tietyt osat paikoilleen.

Kommentit

Todella hieno. Maalaus ei liene helppoa. Anteeksi, mutta kaikkine vihreäkeltaisine raitoineen ja ankkurikuvineen mallistasi tulee viehe väkisin mieleen. :D
T.L. 7.5.2011 17:40 Vastaa lainauksella
Mainion näköinen malli. Kasaus ja maalaus huippuluokkaa.
Potkurista ja vaijerihärpäkkeistä plussaa.
Kiitos kommenteista. (Älkää vaan sanoko kellekään, mutta väritys on suoraan Rapalan lohi-vaapusta)
Hieno malli,kaikilta osa-alueiltaan.
…ei kaikkea tarvikaan "kurata",hyvä näin!
Tapio Huhtelin kirjoitti:
Kiitos kommenteista. (Älkää vaan sanoko kellekään, mutta väritys on suoraan Rapalan lohi-vaapusta)
Viehettävä malli siis! ;-)

Millä maaleilla muuten toteutit raitasuojamaalauksen?

Mikko
Lifecolorin Tropical Tan ja Oliv Grün. Vihreä saattaa olla liian "kirkas" väri, eli jos vertaa muiden tekemiin malleihin, pitäisi vihreän olla enemmän khakiin vivahtavaa. Mutta otapa selvää niistä 80+ vuotiaista musta-valko kuvista :-)
Komea fokkeri, maalaus tosi hieno ja hyvin tehty. Potkuri on komea kuten koko konekin:)
AJ 8.5.2011 11:45 Vastaa lainauksella
Lainaten soveltaen erästä tv-mainosta: "Mistä näitä upeita Fokker Dr I:siä oikein tulee?"

Moi Tapio, loistava pienoismalli Dr I:stä! Juuri nyt kun Mikko H:n upea Dr I on viikon mallina, teet aivan yhtä upean Fokkerin, joka voisi myös aivan yhtä hyvin olla seuraavan viikon malli - veikkaan vaan, että valitettavasti kahta kertaa peräkkäin ei laitettane samasta pienoismalliaiheesta viikon mallia.

Rakentaminen ja maalaus on huippuluokkaa - erityisesti tuo viehettävä raitasuojamaalaus on extra-cool! Jarno T:tä puolestaan lainaten: "Potkuri on komea kuten konekin!" - juuri näin.

Eipä tuosta juuri pienoismallia paremmaksi voine saada. Upea pienoismalli Fokker Dr I:stä! Parhain terveisin, AJ
Kiitän ja kumarran kommenteista :-)
Täytynee sanoa että Mikon ja mun Fokkerit oli tänään rinnakkain kerhon pöydällä, ja ei se Mikon tekele häpeä ollenkaan tämän mun viritelmän rinnalla. Päin vastoin. On se Mikon malli paljon, paljon parempi. Mutta onhan ne kummatkin kivan värisiä.
Jopa on mainion näköinen, huippulaatua oleva "kangaspuu"!! Konekivääritkin erittäin hienosti koottu ilmeisesti etsiosista ainakin piippujen jäähdytyskehät!! Jawol!!
ainoa narina renkaiden maalista, mahtava malli!