Pienoismallit.net

McLaren Mercedes MP4-25 F1 2010

Jensson Button

Mahtavan 2010 kauden yksi parhaista RedBullin ja Ferrarin ohella. Vuosi oli tiukin koskaan ajettu. Vuosi on merkittävä myös siinä mielessä että se oli myös Bridgestonen toistaiseksi viimeinen kausi fykkösissä. Jenson Buttonin valitsin koska oli edellisen kauden mestari sekä oletan että Hamiltton voittaa vielä nuorella urallaan monta mestaruutta.
Itse malli oli haastava rakennettava. Korin sovituksessa oli vähän ongelmia ja maalipinta tuli pariinkin otteeseen tuhottua korin kiinnittämisessä:) Lopulta taitavilla teippauksilla maalasin korin yllättävän onnistuneesti ripustukset päällä:) Haastavan siitä teki myös se että mallini oli jonkin sortin maanantai kappale ja vanteita vain kolme. Korjasin asian kkuitenkin varsin mallikkaasti pienellä kikkailulla.

Kommentit

Syy miksen muuten tehnyt ferraria on se ettei se muutu ulkoisesti oikeastaan koskaan:) Lisäksi MR. Maranellon Ontuva Orikuski on toiminnallaan saanut ihokarvani pystyyn. Mersu taas oli mielestäni onnistuneesti tehnyt yhden kaikkien aikojen rumimman F1 auton. No, kommentteja odotellessa…
Ilmeisesti tuo oikeanpuoleinen etuvanne. Ihan hyvin onnistunut.
Millä sait noin uskomattoman kirkkaan tuosta hopeasta väristä?
Kromimaalin ymmärtäisin mutta sitä ei voi lakata, joten sitä se ei ole.
Kantri 2.5.2011 17:14 Vastaa lainauksella
Häkellyttävän onnistunut tuo kromi/hopea. Oon kanssa utelias tietämään miten tuossa onnistuit ?
Häkellytti sen verran et ei tästä heti oikeen moitittavaakaan löytynyt, tuokion kuluttua, toinen takarengas taitaa olla vähän vinossa.
Hienon mallin oot saanut aikaiseksi.
Joo kyl se kromimaalia on:) Mietin kyllä tarkkaan että laitanko vai enkö kun ei välttämättä ole täysin oikea sävy. Kiiltää kuitenkin asiaan kuuluvalla tavalla joten näin on hyvä. Joo, eli se vasen takarengas pyörii joten se vähän riippuu missä asennossa pyörä on. Mutta hyllyyn pyörän saa sovitettua suoraan. Maali on MotipColors Chrome maalia. Maali on muuten hyvää mutta pitää odottaa pari päivää että kuivuu täysin. Muutenkin vähän varon etten mene sormeilemaan maalipintaa, vaan nostan mallia alustasta.
Eli se oli kromia kuitenkin. Joskus kokeilin johonkin malliin, mutta kosketus himmensi pinnan heti, ja spraylakka sai aikaan saman. Saattaa olla valmistajien välillä suuriakin eroja. En muista minkä merkkistä käytin silloin. Joku ruusu ja patsas siinä purkin kyljessä oli.
paavo p. 2.5.2011 21:56 Vastaa lainauksella
Hieno on ja esimerkillinen maalipinta :-)
Hieno malli rumasta autosta. Kyllä ne 60-luvun lopun formulat oli kuitenkin komeimpia vormuloita :-)
paavo p. 10.5.2011 16:24 Vastaa lainauksella
Tapio Huhtelin kirjoitti:
Hieno malli rumasta autosta. Kyllä ne 60-luvun lopun formulat oli kuitenkin komeimpia vormuloita :-)
Nii-in, jos tykkää sikarinmallisesta kilpurista :-)
Saakos näitä uudempia kilpureita ostettua jostain päin Suomea? Oman paikkakunnan kaupoista ovat about hävinneet ne vanhatkin jo…