Pienoismallit.net

ISU-152

Tamiyan ISU-152 käytännössä suoraan laatikosta rakennettuna. Maalattu Tamiyan akryyleilla, viimeistelyyn käytin MIG Productionin talviwasheja ja pigmenttejä sekä AK Interactiven washeja.

Sarja oli miellyttävä rakennettava, sovitteet huippuluokkaa ja rakennettavuus ensiluokkaista.

Tein talvimaalauksen AK Interactiven DVDn opeilla ja olen erittäin tyytyväinen lopputulokseen.

Mallailuterveisin,
Karra

Kommentit

Tunturi 24.4.2011 11:09 Vastaa lainauksella
Hienoa jälkeä. Onnittelut!
Onnistunut talvimaalaus ja realistinen toteutus! Maalauksessa on hienoja yksityiskohtia ja kokonaisuus toimii. Merkkityöskentelyssä on puutteita, kirkaslakka puuttuu merkkien päältä?? Sen pystyt vielä korjaamaan. Muutenhan tuo on helkkarin hyvä malli!

Jatka samaan malliin,

Mallailuterveisin,

Jari
Kyllä vain kannattaakin olla tyytyväinen :-)

Telat ovat erityisen hyvät ja pinnassa paljon (skaalan mukaista) yksityiskohtaa.

Siirtokuvakin hopeoi tarkasti katsottuna vain juuri ja juuri.

Hyvä Karra!
Kokonaisuutena komea malli. Kulunut valkoinen on kuitenkin jotenkin omaan silmään turhan "tasainen"?
Esim. kahvat ym. ovat turhan valkoiset, oletuksella että niitä käpäläidään eniten. Samaten joissain kiinnikkeissä voisi olla enemmän kulumaa/ metallia näkyvissä.
Tyylikäs vaunu joka tapauksessa.
Helkkarin hienolta näyttää. Olisko lisää kuvia? En vielä pisteytä. Odotan lisää kuvamatskua. Tuossa jo herrat kertoivatkin samoja asioita, mihin kiinnitin huomion. Kokonaisuutena on varmaan huikea malli.
Jos siirtis vähän hopeoikin, niin velivenäläinen oli ylpeä iskulauseistaan ja piti ne näkyvillä. Voisiko tässä ajatella, että sitä on hankailtu puhtosemmaksi. Tai iskulausehan tuo ei ole, mutta Moskova oli kuitenkin äitivenäjän kehto.
Tämä oli muistaakseni Expossa ja tarjosi kovan vastuksen luokassaan. Hyvä toteutus kaiken kaikkiaan.
Todella aidon näköinen! Hjuva!!! Lisää kuvia, please!
Kiitos palautteesta.Laitan kuvia lisää kun saan kuvatilaa lisää.Tuli perinteisesti kiire saada malli näytille expoon ja keskityin talvimaalin viimeistelyyn niin että jäi siirtokuvat vähemmälle huomiolle,mutta moka kun moka:) Talvimaalin teko on kyllä haastavaa ja vaikeeta mutta onnistuessaan näyttää hyvältä,aijon jatkossakin tehdä talvimaaleja kun nyt tietää mitä tekee paremmin seuraavaan malliin.
Tommi M 26.4.2011 13:53 Vastaa lainauksella
Erittäin hieno, uudet kuvat on ja annoin vasta äsken pojot, sillä vanhat 2 kuvaa olivat riittämättömiä kertomaan tämän mallin mahtavan ilmeen!
Huikean hienoa työtä.
Täyttä panssariterästä! Ainoastaan ehkä siirtokuvat paljastavat muovimalliksi.