Pienoismallit.net

Ultramarine Captain

Uriel Ventris

Games Workshopin Artemis www.games-workshop.com/gws/catalog/productDetail.jsp?prodId=prod1110218 oli pohjana Graham McNeillin kirjasarjoissa seikkailleelle Uriel Ventris nimiselle Ultramarinelle wh40k.lexicanum.com/wiki/Uriel_Ventris.

Olkasuojat ja sinettinauhat on tehty uusiksi ja vyönsolki vaihdettu. Forgeworldin hartsi ja messinki Ultratunnuksia sekä Royal Modelsin pieniä messinkisiä kirjaimia käytin myös muutostöissä…

Maasto on www.escenorama.com tuotantoa ja piikkilanka muistaakseni Scale linkiltä.

Maalattu akryyleillä ja Humbrolin metal coteilla. Vanhennuksessa käytin muodissa olevaa suolakide-tekniikkaa :-)

Kommentit

Ville J 12.4.2011 21:52 Vastaa lainauksella
Taas vetää sanattomaksi sinun taideteoksesi. Ainoa "nurina" tulee tuosta tumman harmaasta alustasta, joka ei mielestäni vastaa mallin ja raunioiden tasoa. Rupean miettimään, mikä seuraavista malleistasi ei tule olemaan viikon mallina. ;)
Todella hienosti tehty ukkeli, värisävyt on todella hienot ja tasapainoiset. Alusta sopii tosi hyvin ja harmahtava väritys tasoittaa mukavasti yleisilmettä. Kultamitalilaatua taattuun tyyliin:)
Kasvot ovat jälleen fantastiset, mutta noista chipeistä olen sitä mieltä, että kaipaisivat lisää sävyjä. Nyt ne näyttävät vain siltä, että joku on töpötellyt ruskeaa maalia vaahtomuovinpalasella. Ei yhtä huikea esitys kuin esim. Savage Sword… Alustassa nyppii tuo yksiväriseltä vaikuttava piikkilanka. Kateellisena on kuitenkin pakko myöntää, että hieno figuurihan tämä kuitenkin on :)
Tyylikäs kokonaisuus! Maasto on mielestäni juuri täydellinen. Figussa olisin toivonut näkeväni enemmän värisävyn vaihteluita sinisessä osassa, mikä on chippauksen vieressä, eli vaaleansinisellä.
P. 16.4.2011 12:46 Vastaa lainauksella
Todella hienoa työtä! Kuinka kauan tämän tekemiseen kesti?
todella hieno. käytitkö green stuffia sen tekemiseen?
mistä sait piikki lankaa?
Kiitos Aleksi. käytin Greenstuffia ja magic sculptia sekä niiden sekoitusta. Piikkilanka on ostettu kauan sitten Englannista. Suomessa olen nähnyt ainakin GW:n piikkilankaa Fantasiapelit liikkeessä.