Pienoismallit.net

Bf109G-14

Mallisarja on 21st Century Toysin iso Mersu. Melko paljon sai tehdä parannuksia, jotta sai edes tyydyttävän lopputuloksen. Erityisesti lasiosat olivat jäätävän paksua valua. Malli esittää 11./JG 5:n konetta Norjassa toukokuussa 1945.

Kommentit

Laita parempia kuvia. Ihan hyvä näköinen malli.
Kuvat hieman tummia,että pystyisi arvioimaan paremmin.Tausta kannattaa myös parantaa vaikka yksiväriseksi.Nyt taustan tai alustan värisävyt ovat lähes koneen naamiosävyt.Malli näyttäisi olevan taitavasti kasattu ja maalattu kuitenkin.
Hyvin naamioituu tuohon sotkuiseen sanomalehtikasaan - toisin sanoen on suorastaan järkyttävää, että näin hienon mallin valokuvat pilataan tuollaisella alustalla.
Noh, ehkäpä tuo mallin alustana oleva epämääräinen sotku miellyttää mallin tekijää - minua se ei miellytä. Makuasioitahan nämä toki ovat.
Nonni - uusien parempien valokuvien jälkeen voin todeta, että tässähän on huippumalli! Hyvin olet saanut myös peitettyä toisessa kyljessä olevien kiinnitysruuvien peitelevyt - eikö tässä ollut tuollaiset ruuvit?
Hyvän näköinen mersu, mutta näin fikkarin valossa otetuissa kuvissa ei voi sanoa enempää mallista.
Tommi M 9.4.2011 19:35 Vastaa lainauksella
Hienosti maalattu & rakennettu, vaikutuksen teki etenkin pakokaasuvana, joka seuraa siipeä ja on kuitenkin epätasainen! kulkumat on myös hyvin tehty
Kiitos kommenteista kaikille!
Tämä on ensimmäinen kerta kun laitan malleistani kuvia tänne. Expossa joitakin on ollut jo aiemmin nähtävillä.

Raimo: olet oikeassa: kiinnitysruuvien kohtia oli kolme kpl:tta: yksi moottoripellityksen, toinen ohjaamon ja kolmas takarungossa. Oli iso työ kitata kaikki umpeen niin ettei mitään virheitä näkyisi maalausvaiheessa.

Ensi viikolla malli lähtee näytille expoon.