Pienoismallit.net

Pedon loppu

Andrean figuurin ja GW:n Carnosaurin yhteenoton lopputulos :)
Alustana valmiiksilakattu puupölkynpala, mikä löytyi euromilitairesta. Alustan muodot sopivat loistavasti liskon muotoihin. Kalliot on tehty uretaaninpaloista veistelemällä. Vesiputous on yhdistelmä Erikeepperiä, milliputtia, kirkasta hartsia, sekä Vallejon Water effectiä lakkapetsillä värjättynä.

Kommentit

Hieno, Tolkien-fiilistä tihkuva työ. Minun silmään ei epäkohtia osu, oikein komea. Pidän tuosta tunnelmasta eritoten.
Eläinrääkkäystä!
;-)

Siis tyylikäs teos! Tässä taas huomaa miten tuon ritarihahmon mieltää mielessään oitis jotenkin "jaloksi" kun ukko on vaaleakutrinen - jos jätkällä olisi pitkä musta fleda, niin sillähän voisi olla ties mitä taka-ajatuksia - mikä lie metallimusiikin kuuntelija ja muutenkin outo ;-)
Ritarin ilme on myös hyvä - siis jalo.
Ja tässähän tuli samalla niksiä mukana - tuo juoksevan veden tekeminen puuliiman soiroista on hyvä idea - varsinkin kun sen osaa toteuttaa näin hienosti kuin tässä teoksessa.
Kantri 9.4.2011 13:59 Vastaa lainauksella
Hienohan tää on.
Tuo vesi, vettä kun tuossa on, niin henkilöt lisko ja ukko näyttävät kovin "kuivilta", liskon nahka ehkä vois märkänä kiiltää vähän enemmän ja jos tuossa kohtaa on tapeltu niin kumman kuivaksi on ukko ja ympäristökin jäänyt.
No joka tapauksessa makuasioitahan nää on, jos itse osaisin näin hienon tehdä, niin lisäisin kosteutta muuallekkin kuin itse puroon.
:) Raimo, Tämänkin "jalon" ja hyveellisen kultakutrin taka-ajatuksena on vain päästä seuraavana prinsessan kimppuun ;) ja sivussa tietysti tulee se puolikas valtakuntaa…
Kantri, täytyy sanoa olet kyllä oikeassa, tuon kiillon kanssa. Liskoa on varovasti lakattu, mutta täytyy varmaan kokeilla kirkaalla hartsilla laittaa enemmän valuvaa vettä tms. Siinä on kyllä hyvä mahdollisuus mokata kunnolla:)
Raimo Leino kirjoitti:
- jos jätkällä olisi pitkä musta fleda, niin sillähän voisi olla ties mitä taka-ajatuksia - mikä lie metallimusiikin kuuntelija ja muutenkin outo ;-)
Taas viattomia elikkoparkoja olisi uhrattu belsebuubille mustatukkien toimesta. Ei käy päinsä. >:(
Jouni Koski kirjoitti:
Tämänkin "jalon" ja hyveellisen kultakutrin taka-ajatuksena on vain päästä seuraavana prinsessan kimppuun ;) ja sivussa tietysti tulee se puolikas valtakuntaa…
"Oi kuningas, paha peto on surmattu, saanen siis neidon käden ja puoli valtakuntaa? :) "
- Pyh. Tuollaisen sisiliskon peittoaa kapaloikäinenkin. Saat tyytyä pelkkään käteen. Omaasi. >:P
Jouni Koski kirjoitti:
Liskoa on varovasti lakattu, mutta täytyy varmaan kokeilla kirkaalla hartsilla laittaa enemmän valuvaa vettä tms.
Sama mieltä Kantrin kanssa tuon "kuivuuden" suhteen, plus lisäksi liskon "alta" virtaava vesi saisi hieman punertaa, riippuen kuin kauan lisko on hengettä siinä maannut. Tuon kokoisesta möllistä luulisi verta riittävän.

Pieniä mielipideasioita lukuunottamatta todella upea malli!
Jep. Tuon veren kanssa on vähän sama juttu kuin tuon kiillon… menee äkisti överiksi. Kokeilin laitaa verta valumaan kaulan lähelle, mutta se ei vaan näyttänyt hyvälle.
Pitää ehkä kuitenkin varovasti kokeilla. Saahan sen petsillä taas peitettyä:)
Varovasti vaan, reilustihan veri himmenee virtaavassa vedessä, mutta jotain voisi näkyä.
Muutoin veden olet tehnyt erittäin hyvin.
Ei yllä sun parhaiden töiden tasolle, hankala asetelma vielä kuvattavaksi. Asetelmana jotenkin staattinen, vaikutelmaa tukee vielä toi hahmon poissaolevan oloinen asento, miettineekö mitä tuli tehtyä?
Teknisesti kuitenkin taas todella hyvin toteutettu.