Pienoismallit.net

Fokker E.IV

No niin jatkoa seuraa näissä wanhoissa koneissa.Eduardin profipack oli mukava rakentaa, ei mitään ihmeellisiä ongelmia. Kone kuului luutnantti Kurt Witgenssille vuonna 1916. Vaijereina käytin gold zackia, maalit jälleen vallejon ja citadelin.

Kommentit

Potkurista, metallimaalauksesta ja takiloinnin teosta taas plussaa.
Nuo lankojen reijät on turhan jämerät. Olisi voinut peitellä. Ja pyörien maalaus himpun epätarkka.
Millä langalla takilointi on tehty? Kuuluuko ne muuten olla mustat? Jos käytit tähän samaa siimaa, kuin edelliseen malliisi, niin ohuemmalla jälki olisi vielä parempi.
Tähän kokoon hyvin tehty.
Kuvaukseen kannattaa satsata. Vihreä kangas ja kuitenkin takana jotain valkoista. Antaa räikeän kuvan. Kuin myös tässä ja edellisessä varjot luo liikaa kontrastia.
Kiitos Timo arvioista. Lankojen reiät korostin mustalla, näyttää luonnossa omaan silmään realistiselta, mutta ei kameran silmään. Lankana olen käyttänyt sellaista elastaanilankaa nimeltä gold zack. Todennäköisesti vaijereiden kuuluisi olla mustia, mutta niitä kuvia joita katselin, niin toiset oli tummia ja toiset vaaleita. Muistaakseni täälläkin oli yksi fokker jossa vaaleat vaijerit. Itsekin huomasin, ettei auringonvalo sovi.
Palasin kattomaan tätä hienoa mallia ja lukemaan kommentteja…So what! Missä ne on. Kai puheliaammat on puhumassa…vaalit lähenee.
renkaat hiukan suttuset, kkn tähtäimet kierot, mutta mahtava on!
Tämä taitaa olla joku "kummitus" Fokkeri ,se kun katoaa ja aina välillä ilmestyy sivustoille.Malli ikään kuin pyytää kommentointia joten tässä tulee.
Maalaus on hyvän ja siistin näköinen,renkaissa tosin näkyy suttuisuutta.Akryyli maalit peittävät huonosti ja paakuntuvat helposti useamman kerroksen jälkeen.
Ohjaus vaijerit ovat vähän paksun oloista tavaraa ja kumman väriset,musta talvisiima kävisi ehkä paremmin.
Tuo ensimmäinen kuva ei ehkä ole paras oletuskuva.K.K:oon rengastähtäimet ovat menneet ilkeän näköisesti ruttuun ja hyppäävät kuvassa silmille. Sivu ja korkeus peräsimen vaijereita ei oikein muista kuvista näy,ne olisi kuitenkin johdonmukaisuuden vuoksi hyvä olla mukana.Useimmista 1:72 Fokkerista ne näyttävät puuttuvan,oli siipiä sitten yksi kaksi tai kolme.Tässä mittakaavassa homma on kyllä pirullisen hankala.Kaikkinensa mukava Fokkeri.