Pienoismallit.net

Saaristolaisristeilijä

Kaverin paatista tehty pienoismalli joka oli piirretty pahvilapulle.Kaikki osat itsetehtyjä.Pentteri on täysin varusteltu(kello,hella,lavuaari,punkat,patjat yms.),purjeet itse ommeltu,köydet,fendarit ja traileri itse tehty,teak-kansi,runko mäntyä,pinnoitettu epoxilla ja lakattu 5 kertaa.Koko komeuden koko(vitriini+jalusta)165cmX130cmX50cm,paino n.100kg(vitriinin osuus n.80kg).
Koko tekemiseen mennyt noin 800-900h.
Tämä olisi myytävänä hintaan 4000e/tarjous
puh.0442798054
Raumalt löyty…

Kommentit

KIerrassaan upeeta jälkeä olet tehnyt. Muuta en osaa sanoa:)
[quote="Paavo Virolainen"]
KIerrassaan upeeta jälkeä olet tehnyt. Muuta en osaa sanoa:)

kiitos sattuisitko tietämään ketään joka olis kiinnostunut ostamaan tämän mallin mulla on useita pienoismalleja. tarttis saada lisä tilaa että sais tehtyä lisää
Oikea viikon malliksi. Mutta missä arvoisat kanssaihmiset on teidän kommentit ja pisteet.
En ole vielä törmännyt moiseen, että viidellätoista äänestäjällä saadaan viikon malli. Onnittelut kaimalle.
Malli ympäristöineen näyttää mielestäni liian täyteen ahdetulta. Se vie katseita pois itse mallista.
Laiva on upea ja itsetehtynä aina vaan arvostetumpi. Annan nelkun, koska tämä on liian sekava. Menen ehkä alakanttiin, mutta kokonaisuutta katselen.

Täytyy kyllä sanoa, että itsekkin heräsin nyt vasta tähän malliin, koska mallari laittoi sivustolle aika lyhkäiseen aikaan monta mallia. Silloin osa menee ohi, ellei jämähä perjantai-iltana tälle sivustolle…
No enpä ollut tätä mallia aikaisemmin edes huomannut! Taitaa olla ensimmäinen puinen Viikon malli?
Kiinostaisi myös tietää, että mistä materiaalista tuo punainen traktori on rakennettu - ja sen vieressä oleva polkupyörä?
Minunkin mielestä veneen ympärillä on liikaa tavaraa ja tunnelma on ahdas, ja sekava. Pieni karsiminen ainakin kuvan perusteella olisi paikallaan. Silti ympäristö on hyvin tehty vaikkakin sitä on mielestäni liikaa. Oivallinen idea olisi ollut pienoismalli pohjamaalin maalaamisesta;) Vähän maalia maahanki;)