Pienoismallit.net

Hylätty Hinaaja

70-luvun hinaaja lontoosta joka joutui hylätyksi isompien ja parempien hinaajien tullessa. itse mallista: valujälki oli todella surkeaa ja osat eivät meinanneet mennä paikoilleen kunnolla, ohjeiden mukaiset maalit eivät mielestäni sopineet tähän joten maalisin oman mieleni mukaan, maalattu kokonaan siveltimellä, malli oli muuten mukava kasata ja loppu tulos on omast mielestäni ihan hieno, kokeilin ensimmäistä kertaa tehdä "ruostetta" ja samalla tein ensimmäisen taklitointini, ja edelle mainitut ovat mielestäni ihan hyvin ensimmäiseksi yritykseksi.

Kommentit

Onhan siinä ainakin yritetty. Maalien värit osuneet ihan kohdalleen, mutta tuo ruoste on niinkuin liian leveitä laikkuja.
Värinä se hyvä, mutta kannattaisiko miettiä, että mitkä paikat voi ruostua ja laittaa niitä sinne…

Takilointi on aika paksua, mutta plussaa, kun olet sen itse tehnyt.
Ei hassumpi malli.
ja niitä suullisiakiii kommentteja ois kiva saaha,eikä pelkkä tähti..
Antti K 11.3.2011 19:19 Vastaa lainauksella
Kyllä tuon ihan laivaksi tunnistaa. Hyvä että olet miettinyt värityksen uudelleen, se on onnistunut hyvin. Vesirajankin olet saanut suoraksi, mikä on tärkeää kun laivamalleja rakentelee. En tiedä mitä maaleja käytät, mutta suosittelisin että ohentaisit niitä kuitenkin ennen maalausta. Saisit aikaiseksi tasaisemman pinnan ja maalaamisen perusjutut kohdilleen, sitten voikin alkaa jo keskittymään yksityiskohtiin, kuten takilointiin yms. Mutta kaiken kaikkiaan ihan mukiinmenevä malli!
Ihan siististi on kasaaminen onnistunut! Minkä valmistajan ja mikä malli on kyseessä?
Anssi Hakoma kirjoitti:
Ihan siististi on kasaaminen onnistunut! Minkä valmistajan ja mikä malli on kyseessä?
revellin harbour tug se tais olla