Pienoismallit.net

Zerstörer Z-25 1944

Prinz Eugenin taistelu toveri. Z-25.
Mukavasti rakentuva saksalainen hävittäjä. Laatikko sisältää lähes kaiken tarpeellisen
rakennus materiaalin paitsi reelingit.
Maalattu Revellin väreillä ja siveltimellä.

Kommentit

Tämä malli on hyvä esimerkki siitä, miten siveltimellä ja paljon parjatuilla Revellin maaleilla saadaan loistavaa jälkeä aikaiseksi. Kun en ole laivamallari, niin en osaa virheitä etsiä.
Tosiaankin upeaa työtä!
En tajunnutkaan kuinka pieni tuo on, ennen viimeistä kuvaa. Hienoa työtä.
Alkoihan niitä laivoja tulla muiltakin telakoilta ja on viimeisen päälle hieno.!
Matti R 5.3.2011 22:26 Vastaa lainauksella
Hienoa jälkeä, tässä laivassa silmä lepää!
Todella hieno malli!
AJ 6.3.2011 09:56 Vastaa lainauksella
Moi Pore, komppaan edellä olevia. Olematta laivamallari, näen ja ymmärrän, että ko. loistava pienoismalli esikuvastaan - Matti R:n sanoja lainaten tässä laivamallissa silmä lepää -'enuff said! Parhain terveisin, AJ
Taas alkaa kuola valumaan. Aivan älyttömän tarkkaa ja hienoa työtä. Takiloinnista lisäpojoja.
Kateelliseksi sait.
Todella hieno. Mittakaavaan nähden oikea nami. Erittäin laadukasta perustekemistä, osat lootasta ja Revelliä pintaan sivellen. Mucho bueno!
Ikävä malli… siis siinä suhteessa, että näin loistavan mallin rinnalle en kehtaa julkaista kuvia omasta vastaavasta. Itse otin reelingit Trumpan Graf Speestä, joten siihen pitää hankkia lisää vastaavia :-)
Tämä on siitä hyvä rakennussarja, että pienellä referenssikuvien hakemisella voi toteuttaa kolme eri ulkoasua tästä laivasta. Paketoinnissa on nimittäin tarpeelliset osat.
Aluksen historiasta vois poimia sellaisia yksityiskohtia, kuin mm. HMS Edinburghin torpedoiminen Murmanskin saatuetaisteluissa, useamman kauppalaivan upottaminen samoissa kahinoissa, kanaalin kujanjuoksuun osallistumisen sekä Baltiassa maavoimien tukemisen. Baltian rintamalla ampui usemman punailmavoimen koneen alas, sekä suorasuuntauksella tuhosi Prinz Eugenin sekä Lützovin kanssa kymmenittäin neukku tankkeja.
Lopuksi täytyy sanoa että Poreen tekemä malli todella tekee kunniaa alukselle.