Pienoismallit.net

Bf 109 E3

Keltainen Ykkönen

Malli kuvaa Josef Prillerin konetta Belgiassa 1940. Malli oli alunperin E1 josta muokkasin E3 ,lisäämällä tykit ja suojapellitykset.Lähinnä yritin keskittyä moottoriin ja sen yksityikohtiin, joten moottoripellitykset eivät oikein istu vaikka pellit on hiottu lähes nollaan. malli onkin ehkä "parhaimmillaan" ilman niitä.

Kommentit

Siistiä työtä ja maalaus on mielestäni onnistunut hyvin! Ehkä saumoja olisi voinut litkuttaa vähän enempi…lienet näin tehnytkin, mutta kuvista se oikein erotu. Pohjakuva?
Tämä on hyvä! Sopivasti kulumaa ja kiiltoa. Huippuässät pitivät koneensa puhtaana sekä vahasivat koneensa saadakseen sen täyteen iskuun.
Hyvin onnistunut malli.Varsinkin kylkien naamiomaalaus on huippuluokkaa,taitaa olla ruiskulla maalattu.
Tomi Heiskanen kirjoitti:
. Pohjakuva? Otin uusia kuvia ja yritin pienentää niitä mutta pohjakuvaa en saanut mahtumaa vielakään T:Juha
PMi kirjoitti:
Tämä on hyvä! Sopivasti kulumaa ja kiiltoa.Maalasin koneen pohjat Mr Metallin alumiinilla joka aiheutti suuria ongelmia sillä akryylivärit eivät pysy kiilotetun alumiin päällä.Koneesta tuli hieman liiankin räjähtänyt. T:Juha
Teppo Toiviainen kirjoitti:
Hyvin onnistunut malli.Varsinkin kylkien naamiomaalaus on huippuluokkaa,taitaa olla ruiskulla maalattu. Kiitos, lähinnä yritin detaljoida moottoria, toivon mukaan ne näkyvät uusista kuvista T:Juha
Uudet kuvat ovat paremmat, erittäin hieno malli.Värit ja sävyt miellyttää tässä.
Minusta oiwan hienosti rakennettu malli ja ruiskumaalaus on uskomattoman upeeta !!! Lisäää tälläsiä käyttäjä Juha. Tämä pelasti ontuvan sunnuntai päiväni. Tämä antaa pontta minun rakenteluilleni. Kiitos.
Hieno on kertakaikkiaan! Mitäs Juha rakennat seuraavaksi? Rudelin Stuka???
Janne Reiman kirjoitti:
. Tämä pelasti ontuvan sunnuntai päiväni. Tämä antaa pontta minun rakenteluilleni. Kiitos.parasta sunnuntai päivän viihdettä onkin katsella pienoismalleja T: Juha
Jürgen von Shultz kirjoitti:
Hieno on kertakaikkiaan! Mitäs Juha rakennat seuraavaksi? Rudelin Stuka??? Mersu Jügen!Mersu
Lainaus:
Yläpuolelta olisin kaivannut lähikuvaa jos mahdollista. Yritän lisätä kuvan kun kerkeen. T:Juha
Sinulta löytyy kiitettävästi Bf 109 tietoa, sen kyllä huomaa. Mielestäni työn jälki on loistavaa ja tekniikkasi kehittyy koko ajan! Jatka vaan samaan malliin. Kun seuraavakin on Mersu, niin miten olis"Karaya 1" eli keltainen ykkönen itärintamalta? Tiedät kyllä, ässien ässä!