Pienoismallit.net

Scania 143M Wrecker truck

Scania 143M 470Hv Wrecker Truck

Kommentit

Tuo iso hytin kylkeen liimattu tarra taitaa revetä heti, kun kuski avaa oven mennäkseen hyttiin sisään. Tuollainen yksityiskohta pistää kovasti silmään. Muutenhan tässä mallissa on selkeästi hyvä tekemisen meininki, joten tuon ovijutun voisi korjata?
Malli on perussiististi rakennettu. Muutama pikkujuttu: Raimon kanssa samaa mieltä siitä, että siirtokuvissa saisi olla sauma ovien ja luukkujen kohdalla, ja saumoja voisi muutenkin korostaa, niissä kun yleensä on tiiviste välissä, eli erottuvat aika mustina ja selvästi. Kuskin puolen pakoputkesta paistaa sauma yläosassa. Ja mallimerkinnän kun vaihtaa 143 H:ksi tai 143 E:ksi saa hinausautoon tarpeeksi järeän alustan eikä tule kädenvääntöä siitä, saiko M-alustaa ylipäänsä ollenkaan telivetoisena ja napavälitteisenä.:)
Oikein hyvin tehty. Punainen väri sopii hyvin siirtokuvien kanssa. Oliko minkälainen rakentaa?
Ja enemmän maalia, omiin silmiin näyttää että suurin osa tai jopa kaikki keltaiset osat perässä on maalaamattomia. Mutta siistihän tämä on, ei käy kieltäminen.
Tarkennus… Tuon mallin Scanian hytissä ei näy ovitiivistettä saumasta, takaosan luukut onkin sit eri asia. ;) Tosin olen samalla kannalla, et noiden tarrojen siistiminen ja vaikka ihan kevyt litkutus saumoihin kuvaamaan "varjoja" tekis ihmeitä mallille. =)
Kaj-Krister Lindeman kirjoitti:
Tarkennus… Tuon mallin Scanian hytissä ei näy ovitiivistettä saumasta
Ei näykään, ilmaisin ehkä itseni huonosti. Tarkoitin sitä, että siellä on kuitenkin se tiiviste, joka on yleensä väriltään musta. Sen vuoksi oven saumankin saa litkuttaa reilusti mustalla, koska se (sauma siis) erottuu kylkipellistä selvästi.
Oikein hieno,mutta se tarrajuttu pitäisi hoitaa…
Sakari 10.3.2011 02:35 Vastaa lainauksella
Kaikenkaikkiaan hyvä ja siisti malli.
Sama havainto noista siirtokuvista, ovien saumat saisi erottua.
Silmään pistävää on myöskin toi nostolaite ja nosturi.
Näyttävät jotenkin "lelumaisilta", kaipaisi vähän enempi maalia ja yksityiskohtia.
maxres 20.4.2011 21:16 Vastaa lainauksella
Siisti auto, melkein liiankin siisti. ;)

Olet kaiketi jatkanut runkoa, että nosturi mahtuu kyytiin?
Onko tuo Italerin "hinausosasto" kaikissa hinausautoissa samaa settiä…?