Pienoismallit.net

Mazda Rx-7 (2)

drifteri

Tämmönen mazda fujimilta. Nauttikaa : )

Kommentit

Hyvän näkönen maalipinta ainekin. :) Pientä miinusta mielestäni tossa sisustan yksityiskohdissa olis voinu korostaa esim vaihdekeppiä käsijarrua jollain..toki onhan ne yleisesti oikeesti mustia mut niinku esim ratin siniset kohdat tuo hemmetisti näköä. (tulikin heti fiilis et siististi maalattu ratti) Joo ja noi ikkunoiden listat vois toki maalata,mut auto mallithan on toki ihan mielivaltasia projekteja. (ainekin minulle) :D Mut kyllä ton vitriiniin kehtais laittaa ja vaikka vähän ylpeilläkkin. :D
Juu kiitti :D
kommentteja?
postipete 14.2.2011 18:46 Vastaa lainauksella
Siide, mut toi sisusta argghh.. :D
mikäs siinä sisustassa ?
postipete 15.2.2011 07:00 Vastaa lainauksella
No se on pölynen :D
nii mitässiitä :D
Tulin takasin vielä katselemaan mallia. :) Onks toi sisusta maalattu kiiltävällä mustalla kokonaan vai vääristääkö kuva? Sisusta oikeasti tai no oikeasti ja "oikeasti" (taas näitä elämän tilityksiä…) on ehkä musta sävyisenä (yleinsä) puoli himmeä enemminkin kun ihan kiiltävä. (vihjeenä vaan seuraaviin projekteihin)
Kojelauta on kiiltävänmusta mutta muu sisusta on semmone puolhimmee
Itsellä pisti myös silmään tuo sisustan kiiltävyys. Harvan auton sisusta todellisuudessa on noin kiiltävä. Muuten on hyvän näköinen malli =)
kiitti :)
No mutta onhan sitä kiiltävääkin verhoilumatskua… Ja näyttää hyvälle. Mallissakaan ei mitään kummosia vikoja ole, mutta ainakin nuo ikkunalistat vois maalata. Kuitenkin yks parhaista malleistasi.
Kiitti