Pienoismallit.net

Tarkka-ampujat

Maalausta

Figujen kittaus, pohjamaalaus ja muu fiksaus tehty. Maisema alkaa hakea lopullista muotoaan.

Zvezdan figuureissa riitti kittaamista ja säätöä. Osat eivät oikein tahtoneet sopia toisiinsa ja kun ne sopivat, oli asento monesti vähintäänkin erikoinen. Aika paljon oli viilausta ja kittaustta näiden hemmojen osalta. Toisen pään vaihdoin miljoona laatikosta löytyneeseen vaihdokkiin, koska paketissa tullut ei täyttänyt ihmisen tunnusmerkkejä. Kaikki kypärät ovat rajusti liian isoja tai sitten päät ovat pieniä.

Maisema alkaa hakea lopullista muotoaan. Pohja on maalattu ensimmäisen kerran. Maaluksessa käytin öljyvärejä. Klapit on liimattu paikoilleen ja ensimmäiset kasvit ja puskat alkavat hakea paikkojaan. Heinät halkokasan kulmalla eivät jää tuon näköisiksi vaan sipaisen niihin sävyjä öljyväreillä.

Tuhannet kiitokset Kaj-Kristerille halkovinkistä!

Kommentit

pikku asiat jotka pistää silmään; kengän väri: musta olisi ehkä enemmän realistinen (?) ja aseessa voisi olla enemmän mustaa kuin tuota harmaata: www.kirkemmerich.co.uk…les/rifles-requiring-a-firearms-license/ww2-german-k98-sniper-rifle/ ja kiikarit voisi olla mustat. mutta loistavalta näyttää tähän mennessä. seuraan tätä kyllä innolla!
Tarkkailijan kengät oli paketissa esitetty puna-ruskeina, jonkinlaisilla säärystimillä. En ole vielä ehtinyt syventyä asiaan, mutta vedin ensimmäisen maalikerroksen kokeeksi. Ampujan saappaat ja kivääri ovat vielä maalaamatta, tai siis kiväärin puuosiin olen hutaissut ruskeaa. Myös kiikarit siis täysin maalaamatta.
ahaa! siis harmaa on vielä maalaamatonta? jep tarkoitinkin nuita tarkk' ampujan kenkiä jotka siis ovat maalaamatta.