Pienoismallit.net

Sturmgeschütz StuG.III Ausf.G

Early production

Dragonin Sturmi suoraan boxista.

Maalattu ruiskulla Humbrolin maaleilla, litkutettu öljyväreillä ja lakattu Vallejon ja Humbrolin lakoilla.
Pölytetty Tamiyan "meikeillä".
Mukavasti meni malli kasaan kittiä ei kulunut yhtään, palatelat tuottivat vähän ongelmia ja toiselle puolelle ne onnistuvatkin vähän huonommin. Kyllä ne silti letkutelat voittaa! Taistelutilaan lisäsin hieman simppeliä detaljiikkaa, joita näin joissain refrenssikuvissa.

Neuvot ja kommentit tervetulleita! :)

Kommentit

Erittäin näyttävä sturmi! Hienoa kun taitosi on huippuluokkaa jo noin nuorena ja mallisi parantuu malli mallilta. Eipä tuosta keksi mitään napinaa:)
Kiitos kehuista!
Hyvin olet pitänyt "kurissa" tuon vihreän kuvion - se ei ole mistään kohdin levinnyt. Ja myös työkalujen/vaijereiden pintakäsittely on hienosti toteutettu - erityisesti tuo kulahtanut tunkki on aidon näköinen.
Jos nyt oikein hakemalla jotakin pientä "fibaa" pitää hakea, niin noiden vetopyörien "hampaissa" voisi näkyä enemmän metallista kulumaa - noista kohdistahan se maali lähtee jo koeajossa tehtaan pihalla ;-)
Onpas kyllä taas hieno malli! Mitäs muute käytitkään dunkelgelbbinä tässä?
Hienosti rakentunut sturmi, naamiomaalaus on kyllä kerrassaan hieno ja siististi tehty, säistystä ja kulumia sopivasti. Ainut mikä hieman loistaa on tuo alarunko. Sinne oisit voinut laittaa kevyttä kuraa ja mutaa, muuten ei valittamista, great work:)
Komea Sturmi. Hienoa työtä!
Antti ja Raimo&muut tuossa jo oleellisen kertoivatkin ja minäpä liityn "komppaamaan" heitä!
…tuo erivärinen telapyörä on mukava yksityiskohta myös!
Kiitos kaikille kehuista!
Arttu Räty kirjoitti:
Mitäs muute käytitkään dunkelgelbbinä tässä?
Humbrolin 148 tummennettuna vähän Humbrolin 63:lla.
AJ 26.1.2011 17:35 Vastaa lainauksella
Moi Juho,

Komppaan ylläolevia - hieno StuG III, ilmeisesti DR:n Stugi päätellen maalauskuviosta ja taktisista merkeistä keulassa Kurskin taistelun aikana -43. Ainoana "fibana" mielestäni nuo liian ruosteiset telat. Tosiaan taitosi on huippuluokkaa jo noin nuorena, kuten Antti P. edellä jo sanoi.

Ilmeisesti tuo rakennussarja nro 6320 on hyvä ja laadukas; tässä vielä pähkäilen, että minkä StuG rakennusarjan hankkisi hämärän tulevaisuuden Suomi-Sturmi projektiin…Mitä mieltä itse olet ko. rakennussarjan laadusta? Kiitos vastauksesta jo etrukäteen!

Kyllä tuo camomaalauksesi ja viimeistelysi on hienosti onnistunut - näyttävä StuG III! Parhain terveisin, AJ.
Kiitos!
Mun mielestä tämä oli kyllä tosi hyvä sarja, tarkkaa valujälkeä ja osia oli paljon mukana tuli muutama etsiosakin.
"rentouttavaa" rakentaa kittiäkään ei kulunut yhtään.

Voin suositella!
Loiostavasti duunattu sturmi! Miellyttää silmää ja tunkistakin on käytössä lohkeillut maali hienosti!! GREAT!!
Tally-ho 26.1.2011 21:35 Vastaa lainauksella
Moi Juho,

Ei muuta voi, kuin nostaa hattua. Olet onnistunut erinomaisesti Sturmissasi. Olisin ehkä toivonut vähän enemmän taistelun ja kuran jälkiä. Sturmisi on aika puhtoisen näköinen. Mutta hieno kokonaisuus kaiken kaikkiaan!
Kiitos palautteesta! Tällä kertaa oli tarkoitus ottaa vähän iisimmin sen kuraamisen ja likaamisen kanssa, koska yleensä en osaa lopettaa ajoissa :D