Pienoismallit.net

Morris Mini `67

Kopio omasta Ministä :)

Isä osti tän pienoismallin että mie tekisin sen sille :). Omasta pihasta löytyy `68 vuojen Morris.Täähän alunperin oli Monte Carlon rallimalli mutta muokkasin tän siviiliautoks. Ps. Kuvat uuella kameralla :D ja maalattu mastonin spreillä.

Kommentit

Minihän se, kuuluuko tuon ratin olla noin keskellä?
Onko teiän autossa turvakehikko?
Markku: Siihen siinä ainaki oli paikka :D ja Juho: Ei :D
paavo p. 16.1.2011 19:53 Vastaa lainauksella
Oikein hieno Morris-Mini :-). Hieman on teippi valskannut ikkunalistoja maalatessa, vai veditkö ihan vapaalla kädellä niinku tosimiehet ;-)?
Vapaal käel vedin ;) ku tuo maskiteippi vähä kettuili :D.Maali lähti moneen otteeseen ;(
Turvakaaret on vaan pieni muisto kilpa-ajoista… Ihan siisti malli ja hienoa nähdä että vanhoja klassikoitakin vielä rakennetaan, eikä vaan noita uusia pölynimureita. Maalipinta näyttää kuitenkin ihan hyvälle, vaikka pientä takapakkia taisi tullakin. Ihan siisti malli ja hienosti tehty mutta kun mallilla on ihan selkeä esikuva niin silloin kannataa tehdä ihan "pilkulleen". Meinaan nyt esim, että on melko epätodennäköistä että tuollainen kilpi löytyy teidän autosta ja nuo turvakaarethan olisi ollut helppo vaan jättää pois. Yhtäkaikki, siisti malli se jokatapauksessa on.

EDIT: Ja ihailtavaa kuitenkin että lähtökohtana oli rallimalli, josta on tehty siviili. Muutostyöt, isot tai pienet ovat aina mukavia nähdä.
Kiitos :)
tämä on kyllä hienoimpia mallejasi tulee ihan mieleen isän pari vuotta sitten omistama ja entisöimä austin mailer.
Ok, kiitos :)
postipete 17.1.2011 16:55 Vastaa lainauksella
Komia on!
Kiitossii :D