Pienoismallit.net

BF-109 G-10

109 G-10 Suoraan revellin paketista, hakaristit lainattu hasegawan arkilta
Gunze Sangyo akryyleillä maalattu. Kuvat hieman heikkolaatuisia , huono kamera

Kommentit

Komea Mersu,maalaustyö mielestäni erittäin hyvä!
Eipä tuosta huomautettavaa löydy kuin tuosta kuvan taustasta. Hienoa työtä.
PhantomII 14.1.2011 15:16 Vastaa lainauksella
Hieno Mersu! Taas näkee, että "vanha Mersu on yhtä hyvä kuin pussillinen uusia", vanhaa sananlaskua mukaillen. Maalaustyö on erinomaista. Ylä- ja alapuolelta olisin toivonut vielä kuvat, vaikka kyllä näistä työn laatu jo käy selville.
Muuten aivan loistava malli varsinkin ilmiasultaan, mutta silmiin ottaa aivan selvästi liian leveällä olevat laskutelineet. Ne kyllä ehdottomasti irrottaisin ja laittaisin takaisin vaikka teräksisen tukilangan tukemana. Itse käytän kitaran kielestä pätkittyjä lankoja. Poraan sormiporalla molempiin yhdistettäviin kohtiin reiät, joihin lankojen päät katoavat. Siistiä jälkeä, ei jää tukilanka näkyviin ja kestää isommatkin pomppulaskut.
Santeri.P 14.1.2011 16:29 Vastaa lainauksella
Tosi hieno, siisti yms yllämainittu. Ehkä renkaat näyttävät turhan kevyiltä, mutta sehän on aina makuasia.
KK 14.1.2011 16:55 Vastaa lainauksella
Santeri.P kirjoitti:
Tosi hieno, siisti yms yllämainittu. Ehkä renkaat näyttävät turhan kevyiltä, mutta sehän on aina makuasia.
Kiitoksia kommenteista, samaa mieltä haarat meinaa rehottaa liian auki ! Onhan se muutaman hypynkin ottanut
Siisti mersu, eipä muuta.
Erittäin komea mersu.Maalaus työ kiinnittää positiivisessa mielessä huomiota.Hienosti toteuttu.Mutta onko tämä suoraan paketista?Revellin G-10:ssa siipi on 0 asennossa.Mallissa solakot ovat auki ja laipat alhaalla,mikä sinällään on hieno homma,mutta näihän ei pitäisi olla jos malli on suoraan paketista?Kaikkinensa kuitenkin erittäin hienoa jälkeä.
KK 21.1.2011 09:47 Vastaa lainauksella
Opa Laitinen kirjoitti:
Mutta onko tämä suoraan paketista?Revellin G-10:ssa siipi on 0 asennossa.Mallissa solakot ovat auki ja laipat alhaalla,mikä sinällään on hieno homma,mutta näihän ei pitäisi olla jos malli on suoraan paketista?
Leikkelin laipat osiin ja asensin auki asentoon. Kaikki osat revellin paketista.
Opa Laitinen kirjoitti:
Mallissa solakot ovat auki ja laipat alhaalla,mikä sinällään on hieno homma,mutta näihän ei pitäisi olla jos malli on suoraan paketista?
Jos "suoraan paketista" pidetään näin tiukkana (ettei muovia saa leikellä), niin ei sitä voi maalatakaan! Eikä sääntöjen puitteissa täällä esitellä.
Ei tässä ollut missään nimessä tarkoitus "tiukkailla" sääntöjen kanssa.Ajattelin vain onko Revell päivittänyt tätä sarjaa uusilla osilla kun ymmärsin että sarjalle ei sen kummemin ole tehty muutoksia.Ilmaisin asian hieman huonosti,pahoittelut tästä sekaannuksesta.
Siinäpä vallan erinominen mersu! Eikö näissä ollut antennilankaa vai eikö vanhan simmut vaan erota…? Niin tuosta suoraan laatikosta. Laskusiivekkeet olet toteuttanut aukiasentoon, mikä on ainoastaan hyvä juttu. Se mitä laatikon kuvissa tai piirrustuksissa on präntättynä on vain yksi vaihtoehto. Viimeistely on suorastaan superbbia!!