Pienoismallit.net

Bristol bulldog II

Ilmailun "kultaista" aikakautta edustava Bristoll bulldog II Airfixin piskuisena pakettina.
Ostin sarjan suomikone aikein. Mielessä Etelä-afrikasta talvisodan aikanana lahjoituksena saadut II alatyypin koneet. Aikani pähkäiltyäni päädyin suoraan paketista raf:n sangen värikkääseen ilmiasuun..
Opiksi tuli seuraavaa. Mr surfacerin päälle suihkittu Humbrolin "silver" ei kestä Tamiyan maskiteippien irroitusta…
Irtoaa maali tasan teipin kokoisina suikaleina.
Noh tämmönen hässäkkä tästä. Terveiset Tavelle, lienee "tuttu Airfixi"

Kommentit

On muuten todella näpsäkkä Airfixi! :)

Se miten näyttävän pikkuisen Bulldogin olet saanut aikaan tästä Airfix-tuottesta on hämmästyttävää. Kone näyttää mielestäni erittäin hyvältä, eikä sen lopputulosta suinkaan vähennä tieto siitä mistä mallisarjasta se on työstetty.
Harvoin tulee vastaan malleja, joita katsellessa minä haluan "tehdä samanmoisen." Nyt tuli, ja kiitos siitä!

Mainio lisä sulostuttamaan Galleriaa!
PhantomII 12.1.2011 09:57 Vastaa lainauksella
Hieno malli tuolta ennen-sotaa-ajalta. Tosiaan, ehkä noita vanhoja Airfixeja hiukan väheksytään ja mieluummin ostetaan monta kertaa kalliimpia resiisi-fotoetsihässäköitä, joiden osatkaan välttämättä eivät istu toisiinsa.

Jälleen kerran vaan totean, että kyllä hienon mallin aikaansaaminen on kiinni paljolti aivan jostain muusta kuin, välieurheilusta. Tyylikäs.
Malli on oikein hyvä, mutta sekoitat lahjoituskoneina Bulldogin Gauntetteihin joita suomi sai. Bulldogit Suomessa olivat IV - tyyppiä paitsi Ruotsista saadut kaksi IIA konetta.
Malliahan on suorastaan nätti, juuri passelisti kiiltoakin. Hyvin tehty vanhasta airfixistä. Takilointikin näyttää enemmän kuin hyvältä.
wade 12.1.2011 17:17 Vastaa lainauksella
Tällaiseen 2-taso-Airfixurheiluun en ole itse uskaltanut vielä lähteäkään, mutta hyvä että joku jaksaa. Diggaan kyllä ihan täysillä, tässä on sitä oikeaa pienoismallin rakennuksen henkeä jalossa muodossa!
Esko Rusi 12.1.2011 20:18 Vastaa lainauksella
Hieno pikku skaalan malli. Tällainen vaatii kärsivällisyyttä jota ei itseltä joka malliin löydy. Oman Suomi Bulldogin tein suurimmaksi osaksi Omegan mallista mutta joitain osia käytin tästä Airfixin paketista.
Mikähän tarkoitus oli noilla punavalkoisilla ruuduilla,olen tainnut nähdä muissakin Brittikoneissa?
Vanhan sydän liikahti kun tämän näki. Todella hienon Bulldogin olet saanut aikaiseksi. Maalaus onnistunut todella hyvin. xxxx. Eskolle: Yläsiiven puna-valko ruudukko on laivuetunnus, tässä tapauksessa RAF:n 54.laivueen.