Pienoismallit.net

Eurofighter Typhoon

Jagdgeschwader 73 "Steinhoff"

Eurofighter Typhoon on kaksimoottorinen monikäyttöinen hävittäjälentokone, jonka on suunnitellut ja rakentanut vuonna 1983 muodostettu Eurofighter GmbH, joka muodostuu ryhmästä eurooppalaisia lentokonevalmistajia.

Tämä joululahjapaketista ilmestynyt kone on erittäin laadukas Revellin sarja, jota oli helppo rakentaa. Ainoastaan siiven ja rungoon väliin jäi ikävä sauma. Kone on melko yksivärinen, joten maalaaminenkaan ei tuottanut suurempia vaikeuksia. Kone on maalattu akryylimaaleilla ja siveltimellä, jotka tulivat mukana sarjassa. Pienemmät osat sivelin emaleilla. Koneeseen kuuluvia siirtokuvia oli melkoisesti. Varsinkin pienten "NO STEP" -kuvien laittamisessa meinasi niiden runsauden takia palaa hermot :D
Toivottavaasti tämä kelpaa paremmin, kuin edelliset mallini. Ainakin omasta mielestäni tästä tuli reilusti parhain mallini.

Kommentit

Hyvin tehty. Siirtokuvat vain kiiltää. Käytitkö mitään niiden alle ja päälle? Kannattaisi siihen satsata.
Ihan ok Eurofighter.Kaksipaikkaisena kenties harvinaisempi.Hobby Bossin yksipaikkaisessa paketoinnissa ei olekkaan näin mittavaa aseistusta,kuin tässä.Kiinnitin huomiota lisä polttoainetankkeihin,kuten Tavekin.Alapuolella ei niin häiritse,kenties yläpuolen saumat olisi hyvä kitata tasaiseksi.Joskus pelkkä huolellinen hiontakin riittää,jos purseita ja maalia päälle.
Juu, pitäisi tuota lakkaa jostakin hankkia. Itse en tuota saumaa huomannut hioa pois.
Totisesti on kehitystä tapahtunut. Hyvän oloinen malli, jossa perusasiat selvästi kohdallaan. Jollain aikavälillä kannattaa sitten ottaa tuo lakkaaminen ja mahdollisesti siirtokuvapehmentimet käyttöön, niin pääsee tuosta siirtokuvien hopeoinnista eroon.
Joo, kiitos.