Pienoismallit.net

Pz.kpfw.IV Ansf.D

Tankki on maalattu ruiskulla vallejon maaleja käyttäen. kurauskin on tehty vallejon pigmenteillä. Sakemannit ovat Zvezdan. tankki oli mukava rakentaa ja osat menivät yhteen hyvin.

Kommentit

Juke 5.1.2011 07:54 Vastaa lainauksella
Nyt on Teemu hieno malli! Oli ihan pakko käydä tarkistamassa sun profiilista minkä ikäinen olitkaan ja harrastanut mallailua 1-2 vuotta. Tosi vakuuttavaa työtä ottamatta kantaa onko jokin detalji oikein tai väärin (kun en niitä tunne). Jos jostain pitää mussuttaa niin: mulla vähän pisti silmään, oli toi ekan kuvan pressu, valkonen paistaa läpi? Ehkä oisin yrittänyt saada pressua vielä tummemmaksi. Tuokolmoskuvan vaaleanpunainen "juttu" tornin kannella, onko se kartta? Sekin menee jotenkin oudosti tornin reunan kohdalla alaspäin, ihan kun se ois kastunut ja myötäilee sen takia tornin muotoja? Mutta hei, ei todellakaan isoja juttuja, tosi hyvin olet onnistunut.
.. 5.1.2011 09:44 Vastaa lainauksella
Hyvin onnistunut malli. Vanhentaminen on mielestäni todella onnistunut.

Jos vielä laitat kuvan, jossa malli olisi kokonaisuudessaan, niin olisi helpompi arvioida.
Hyvin olet onnistunut, rakennus ok samoin maalaus. Kaikinpuolin mallikasta jälkeä. Kartta tornin päällä hieno yksityiskohta:) alusta saisi olla hivenen isompi.
AJ 5.1.2011 17:52 Vastaa lainauksella
Moi Teemu,

Erittäin hyvin onnistunut malli - realistisen näköinen vaunu; vanhennus onnistunut todella hyvin.

AJ
No täytyyhän tätä toistakin Nelosta hiukan kommentoida: Suomi-kollegaan verrattuna jo kokeneempi konkari sodan melskeissä. Hyvin on sellainen fiilis saatu vangittua malliin. Vanhennus on just eikä melkein. Nuo karttajutskat ja avoimet luukut tuovat mukavasti eloa malliin.
Näyttää oikein hyvältä, jopa erinomaiselta 13-vuotiaan tekemäksi malliksi. Minusta tosin tuntuu, että tässä tapauksessa nämä melko huonot kuvat eivät tee oikeutta itse mallille ja paremmilla kuvilla saisi mallista vielä enemmän irti, joten kuvauspuoleen ja etenkin kuvausvalaistukseen kannattaa jatkossa panostaa malleja netissä esitellessä.
Kiiitos kommenteista!!! Näiden mallien kuvaaminen ei mielestäni mitään maailman helpointa ole kun aina on jokin pielessä! esim värit vääristyvät helposti ja oikea kuvakulma on hankala saada. koitan ottaa ensikerralla parempia kuvia!
Teemu on onnistunut vaunun maalauksessa sekä vanhennuksessa hyvin. Figuurit mukavasti elävöittää vaunuakin kivasti. Onkohan tuo kuljettajan lisäpanssari mennyt vahigossa väärin päin. Muuten mistä olet löytänyt referenssin harmaaksi väriksi kyseiseen vaunuun, eikö nämä mallit olleet kolmeväri tai keltaisessa kaaviossa. Pienellä guugletuksella en ainakaan löytänyt harmaata versiota vaunusta.