Pienoismallit.net

Lancia Delta S4

B-ryhmän ralliauto vuodelta 1986. Malli on rakennettu käyttäen Revellin Lancia 037:n muovisarjaa sekä japanilaisen Kengo Nishin resiinistä valamaa S4:n koria. Nishin tekemässä transkitissä tuli myös ohjaamokaukalo sekä jokunen osa moottoritilaan. Mallin osista suunnilleen puolet on rakennettu sekalaisista miljoonalaatikosta kaivetuista osista, styreeninpalasista, metallista yms. materiaaleista. Seuraavien valmistajien tuotteita on myös eksynyt malliin; Modelersin liittimiä ja tuulilasinpyyhkimet, Aberin ja HobbyDesignin jarrulevysarjoja, Eduardin turvavyöt, Tuner Model Factoryn metallipunosletkua ja pultteja, Sakatsun pultteja ja niittejä, MeriKitsin sammutin. Vanteet ovat kotimaista tuotantoa a la P. Nyholm. Dekaalit ovat sekoitus transkitin mukana tulleista, Profil24:lta sekä omia tekeleitä. Maaleina Tamiyan purkki-akryylit ja sprayt, ModelMasterin metallizer-maalit sekä Humbrolin tuotteet.

Kommentit

J Pokki 2.1.2011 21:49 Vastaa lainauksella
Upea malli, siistiä työnjälkeä ja muutenkin tavallisuudesta edukseen poikkeava esillepano. En minä tästä mitään korjattavaa löydä - en tiedä sitten johtuuko se mallista vai minusta. Mallailua parhaimmillaan. Suomiaiheena mukavasti 80-lukumaisen nostalginen, ulkomaisin siirtokuvin tämä olisi ollut meikäläiselle paljon neutraalimpi. Parempi näin! Odotan jo seuraavaa.
Kerrassaan hienoa työtä detaljeineen kaikkineen. Konehuone todella komea, kuten koko auto. Viikon malli ainesta, esillepano hienon erilainen.
hieno, olisi mukavaa joku oikein Group-B ryhmärakentelukin =)
Olen suuri B-ryhmän fani, too fast to race.
Malli itsessään on aivan loistava, mutta esillepano huutaa lisää rekvisiittaa. Kunnon alusta, huoltomiehistöä, autoon hieman käytön jälkiä, tällaista oma kiero mieleni ehdottaa. Mallista ei tosiaan pahaa sanottavaa ilman referenssikuviin vertaamista taida juurikaan löytyä, jos silloinkaan. Isot pisteet pitää antaa, vaikka S4 ei mikään kaunis auto olekaan.
Tässä onkin rakennettu hienoin ralliauto, mitä nyt mieleen tulee! B-ryhmän autot on todella mukavia katseltavia, harmi vaan kun niillä enää ei ajeta. Group kimppaprojekti olis kyllä kiva, mutta kun näistä ei ole malleja kunnolla niin ainakin itsellä jäisi siksi osallistumatta.

No mutta asiaan, malli on todella siisti eikä siitä löydy mitään moitittavaa. Esillepano on aivan mahtava ja kyllähän tuolla FCMA Openissa oli niitä huoltomiehiä siinä ympärillä, muistaisin… Ja mukava oli Vitriinistä lukea rakentelukertomusta, niin on lopputuloskin siisti että ihan sanattomaksi vetää…
Viikon malli!
Huippuhieno!!!
paavo p. 3.1.2011 18:04 Vastaa lainauksella
Todella upeeta!!! Sanattomaksi vetää.
KK 16.1.2011 00:05 Vastaa lainauksella
Upea malli, ei parempaa voisi kuvitella. Harmi kun S4 Deltaa ei löydy mistään mallisarjana
Arttu A 24.2.2011 20:52 Vastaa lainauksella
Aivan mahtava! Näitä osaa arvostaa mihin oikeasti nähdään vaivaa, ja jälki sen mukaista.
tomi t 20.4.2011 14:47 Vastaa lainauksella
Komee lancia. Täydellistä työjälkeä eli annan täydet viis tähtee.
Kyllä vetää hijaiseksi työnjälki, Kun olin pieni, lempi kuski oli Henri Toivonen ja tästä Toivosen tradegiasta jäänyt hyvin mieleen kyseinen S4 Intohimo autoon on edelleen minulla kova ja ostaisin sen heti 1:1 Englannista huutokaupasta, mutta lähtöhinta autolle on vaivaiset 200 000 € :D Kuitenkin Todella hieno, ei tälläisestä viitsi edes yrittää etsiä virheitä. HIENOA!