Pienoismallit.net

Mazda rx-7

Terve.Tämmönen fujimin rx-7 tällä kertaa.Omasta mielestä onnistu hyvin,mutta nuo ikkunalistat on epätasaset >:D. Seuraavana päivänä tuli käytyy Kuopiossa maskiteippikaupassa :D risuja ja ruusuja tulemaan ! Hyvät uudetvuodet kaikille! (ps. muistakaa käyttää suojalaseja ;) )

Kommentit

ihan siistin näköinen auto mutta olisit voinut madaltaa alustaa koska se on noin korkea ja tarkaivaisuutta noitten ikkunanlistojen kanssa.
Hieno vois hieman madaltaa ja maskiteippi ois tarpeen.Mistä teit muuten vyöt.Hieno malli kaikinpuolin
Siis mie kävin seuraavana päivänä nuitten kuvien otosta ostamassa maskiteippii, seuraavaan tulee hyvät listat :D. Juu, nyt vasta älysin että tuo on liian korkee ;( Vyöt tein sidontapannasta mitä isä toi töistä (kirjapainolta)
Ikkunalistathan ei vaadi edes välttämättä tuota rajausteippiä… Mä ostin rajausteippiä nyt tämän vuoden FCMA Openista, ja siitä onkin jo pitkä aika kun siirryin ikkunalistojen maalauksesta foilaukseen. Toki, kyllähän rajausteipin käytöllä estää ne pahimmat lipsumiset, mutta itse olen kyllä saanu hyviä tuloksia ilmankin rajausteippiä.GSX

Siinä siis esimerkkiä. Ei todellakaan täydelliset, mutta esim. takalasin listasta voi nähdä sen, että melko hyvin onnistui. Oma tapa oli, että pienin pensseli, mitä löytyy ja sitten maalaamaan kättä tukien pöydänkulmaan. Ja en koskaan edes yrittänyt maalata noita listoja kun vain sivulta! Sekin riittää mun mielestä.
Kiitti vinkist
paavo p. 31.12.2010 20:24 Vastaa lainauksella
Nättihän tuo on. Kuuluuko ikkunalistat olla kiiltävänmustat, vaikka onhan se kyllä makuasia ;-)
Nii maalasin kiiltävänmustaks ku oli hienompi (kai) :D