Pienoismallit.net

F6F-3 Hellcat

Sarjassamme venähtäneitä projekteja. Aloitettu muistaakseni joskus alkuvuodesta 2009, valmistunut kauhealla loppukirihopulla tämän vuoden Model Expoon.

Eduardin ensimmäisestä Hellcat-julkaisusta rakennettu. Ohjaamoon ja moottoriin lisäilty tilpehöörejä, kk-piiput ja pyörät vaihdettu hartsisiin. Sarjasta puuttunut "dash three" -versiolle tyypillinen erillinen panssarilasi tehty käyttämättä jääneestä myöhemmän version tuulilasista. Maaleina Xtracrylics, yksityiskohtiin käytetty myös Vallejon ja Citadellin akryyleja.

Pidemmän kaavan loorem-ipsumia Mallixin numerossa 6/2009.

Kommentit

Kantri 15.12.2010 10:50 Vastaa lainauksella
Sarjassamme upeita lopputuloksia, mitäpä tähän muuta.
Kyllähän sen Hellcatiksi tunnistaa :) Onpas nätisti onnistunut maalaus, tuo paneelirajojen korostus vaalealla toimii yllättävän hyvin. Ajalla ja vaivalla, taitoa unohtamatta saa hienoa jälkeä aikaan.
Lyhyesti ja ytimekkäästi sanottuna: Upea Hellcat!!!
Hieno Hellcat.Kylkien paneelirajat mielestäni liian korostuneet,muuten tykkään todella tästä mallista,värit,koottu hyvin jne.
Hieno kone. Paneelirajojen korostus lienee makuasia, minulle ehkä liikaa. Ainoa asia joka pistää silmään on liian terävät värirajat, Hellcatin "perusolemus" kärsii mielestäni tästä. Pakokaasujäljet upeat.
Kosander 15.12.2010 12:25 Vastaa lainauksella
Erittäin pätevän näköinen Hellcat. Luulin ensin, että kk-piiput ovat metallia, mutta ovatkin hartsiset. Niin aidon näköiset ovat. Hyvin maalattu, kuten muutkin mallisi.

Jotenkin tuossa pakokaasuvanassa itseäni häiritsee se, että sitä on myös koulingin (siis ollen myös pakoputkien) etupuolella. En nyt kuitenkaan mene kiveen hakkaamaan, ettei näin olisi voinut olla… Vai liekö kuumuuden aiheuttamaa värivaihtelua?

En ole itse koskaan rakentanut Hellcatin mallia. Pitäisköhän sitä…?
TLE 15.12.2010 13:41 Vastaa lainauksella
Erittäin hieno kokonaisuus, huolellista työtä.

Hieman off topic… Olisiko näiden kanssa oltu kuinka "kuusessa" jos näitä olisi tullut lend and lease-apuna veli venäläiselle?
Mykistävän hieno Hellcatti. Ei huomauttamista.Kuvat ovat myös eri planeetalta kuin meikäläisen sötökset.
Minä myös pidän noista vaaleista paneelirajoista. Upea myös tuo ohjaamo. Hieno on helevetinkissa. =)
Näyttävän näköinen Hellcat. Pidän itsekin noista paneelirajoista ja onnistuneesta mallista. Hienon näköinen.
Helkatin hyvä! ;-)

t. Mikko
Ronnie F 16.12.2010 09:19 Vastaa lainauksella
Todella hieno
Jere L 16.12.2010 18:22 Vastaa lainauksella
kyllä on hieno renkaatki näytää iha aidolta
Tää on niin…sanattomaksi vetää…
Kiitoksia kehuista ja kommenteista!

Noista pakoputkien etupuolelle ulottuvasta pakokaasuvanoista. Johtuu siitä etten tajunnut maskata pakosarjojen etupuolelta jolloin rajasta olisi saanut terävämmän. Noita maalatessa maaliruisku tuppasi maalatessa harhailemaan hiukan, ja kun kolmea eri sävyä ruiskutteli niin tuommoiset tuli.
Rungon värirajoista olisi tosiaan saanut realistisemmat vapaalla kädellä, mutten siinä vaiheessa oikein luottanut ruiskun pysymiseen näpeissä tarpeeksi suorien rajojen saamiseksi.
Marazuk 25.12.2010 17:04 Vastaa lainauksella
No huhuh. Siis eihän tuota voi kuin ihastella! Aidosta ei välttämättä erottaisi! :) Hieno Hellkätti
AJ 28.12.2010 23:05 Vastaa lainauksella
Moi Eetu,

Komppaan edellä olevia - kaikki olennainen on jo sanottu eli lyhyesti ja ytimekkäästi huippumalli Grummanin isosta häjystä kissasta; täysien pojojen malli - enuff said!

AJ