Pienoismallit.net

Junkers 88 a-4

Bilekin pakkaama Italeri pohjainen ju-88 sarja esittää yleisintä A-4 alatyyppiä. Kuvailin tätä alunperin suomikoneeksi mutta päädyin itselleni uuteen "aavikkokaavioon". Osien sopivuus oli kerrassaan mainiota. Ainoa lisäys oli tuo 900l lisäsäiliö joita toisinaan käytettiin pitkänmatkan lennoilla.
Voipi olla että seuraava saksalaiskone sitten suomitunnuksin..

Kommentit

Todella hyvännäköinen Junnu! Hyvin onnistunut maalaus. Mäkin oon rakentanut tän Italerin mallin vuonna ihra ja salpietari ja hyvin meni nippuun.
Hieno ja varsinkin maalaus,taitaa olla sittenkin ruiskutyö ?
Tosi hieno 88. Tykkään kovasti tuosta maalauskaaviosta ja väreistä. Erittäin siistiä työtä.
Pirullisen hyvännäköinen malli, maalaus suorastaan hivelee silmiä. Antennilangat ovat onnistuneet hyvin myös. Alapuolella olevat pakokaasuvanat ovat mielestäni piste iin päälle.
Afrikka maalaus onnistunut todella mainiosti ja muutenkin malli on hienosti viimeistelty.En tiedä kuinka tuota oikein parantaisi?Well done Patler Brittoni.
Oikein mainio ja ihan hyvä nähdä joskus muitakin, kuin niitä perinteisiä Suomi-koneita.
Kerrassaan komea Junkers! Siistiä työtä.
Hienosti duunattu. Jos nuista hienoista yksityiskohdista(oikein hyvät kuvat muuten!)poimisi jonkun, niin toi antennilanka miellyttää oikein kovasti myös!
Pari juttua näin jälkikäteen itseäni hivenen kaiveli. Nuo taka kk:t ulkonevat ehkä liikaa ja niiden läpivientien nahkasuojukset olisi pitänyt mustata todennäköisesti. Siiven valo olisi pitänyt maalata ja muotoilla toisen näköiseksi. Niin ja ala-ampumon vanna sitten oma ahdistuksensa. No näitähän voi sitten seuraavalla kerralla pohtia ju-88 osuessa pöydälle
Tuohon maalaukseen akryyleillä olen itsekin suht tyytyväinen. Hankin ensi kertaa maskit kuomun maalausta varten. Oli kannattava investointi,tuo lasipalatsi sen verran työläs.
Koetetaan jotain pientä kaksitasoa ommella seuraavaksi…
PhantomII 14.12.2010 18:38 Vastaa lainauksella
Siistihän tuo on kuin mikä. Aavikkomaalaus on mukavaa tarkasteltavaa noiden "perus"kaavioiden lomaan. Renkaatkin ovat kuluneet aavikkokentillä rullailtaessa.

Nuo maskit taitavat olla hyvä investointi. Säästyy sen päiväiseltä leikkamiselta ja asettelulta. Tosin maailmaan jää tällöin muutama uusi voimasana syntymättä.