Pienoismallit.net

`69 Camaro Yenko Coupe

Taas uus malli :D Tähän maalasin ne ovenkahvat ja ikkunalistat. Eipä kai muuta :)

Kommentit

Ihan ok malli,kuvausalustaan ja/tai taustaan kannattaisi panostaa enemmän.Musta Camaro on muuten aika COOL ! Hei mistä katsoja tietää kyseessä olevan Yenko Camaron koska ei ole raitoja ?
PhantomII 12.12.2010 12:08 Vastaa lainauksella
No niin, kyllä vaan eloa tulee noista kromiosista. Kelpo malli tämäkin. Nyt kun kromia on jo lisätty, niin seuraavaksi tuo maskin litkuttaminen vähintään 50-50 ohennetulla mustalla? Mustan tulee olla niin ohutta, että se leviää "itsekseen", eikä sitä siis sudita ollenkaan. Kokeilepa.
kiitos ja kiitti vinkistä =)
Eihän siihen maskin litkuttamiseen ohennettua mustaa tarvii. Helpompaa on kyllä ohennetulla, mutta en itse koskaan ole ohentanut. Ihan siisti perus malli, nuo listojen maalailut tuo paljon realistisuutta malliin! Camaro näyttää hyvältä, mutta mitkä nuo kaksi paksua punaista johtoa ovat tuolla konehuoneessa…? Itse en ole moisiin koskaan törmännyt.
Yhessä kuvassa netissä oli tollaset johot, kans ite en tiiä mitkä ne on :D
paavo p. 13.12.2010 14:47 Vastaa lainauksella
Ihan jees kamaro :-).
Vau!Tosi siisti,etenkin toi pakoputki!Miten oot tehnyt ton eturekkarin?
Kiitti :) ja rekkari oli ihan mukana tos :D
Teppo Toiviainen kirjoitti:
Hei mistä katsoja tietää kyseessä olevan Yenko Camaron koska ei ole raitoja ?
Yenkon erottaa etumaskista erilainen ku perus camarossa… ja noi raidat muuten on siin camaron 69 ss mallissaki et ei se hirveesti eroa tuo koneeltaan on hiukan erilainen Yenko camaro ku perusmalli. ja Malliha on hyvin onnistunu ite hiukan jotain yksityiskohtaa kaipaisin tohon mut jälki on hyvää :)
Olen lukenut artikkelin Yenko Camarosta joissa oli tehtaan logo raidassa kyljessä ja Yenko teksteillä.