Pienoismallit.net

Dodge Charger

Tämmönen Dodgen katukilpuri : D Tää on tehty kahen auton osista joten ei oo parhaita : D

Kommentit

Lukuunottamatta tuota liian kapealta näyttävää raideväliä, tämä itseasiassa "On parhaitasi :)"

Rakennusjälki on taasen parantunut entisestään, ja ensikerralla malttia, ohut pensseli, mustaa ja hopeaa maalia noihin ikkunoiden reunalistoihin.

Jatka samaan malliin, ja hyvä tulee!
PhantomII 9.12.2010 20:26 Vastaa lainauksella
Nuoret herrat tuntuvat tällä sivustolla pitävän yllä Amerikanpelti-henkeä. Oikein! Sinänsä aivan hyvännäköinen malli. Maskikin on litkutettu?

Seuraavaan malliin kokeile ovien ym. luukkujen saumojen litkutusta. Ei mustalla kuitenkaan, vaan tummanharmaalla. Näin saat eloa lisää. Samoin listojen, kahvojen ja muiden kromattujen osien päällystämistä Bare Metal Foililla tai vaikka maalaamalla hopealla. Saat vielä näyttävyyttä lisää muuten ihan kivannäköiseen malliin.
Perus nätti Charger, tuon lintulaudan voisi vaihtaa ehkä pienempään. :) Hauska idea laittaa kylkiin tarkoitetut liekkidekaalit katolle.
paavo p. 9.12.2010 20:55 Vastaa lainauksella
Hieno esitys, jatka samaa rataa :-)
kiitos kaikille :) aattelin seuraavaan camaroon tehä ne ikkunalistat ja maalata ovenkahvat.
Vautsi!Tosi hieno charger!En kyllä löytänyt mitään vikaa,jota ei olisi jo mainittu.
Niin, siis kyllähän tää nimenomaan on yksi parhaitasi! Suurin miinus ittelle tulee tuosta lintulaudasta, mutta se on vaan makuasia… Ja se mitä noihin paneelinrajojen litkuttamiseen tulee, niin kyllä onnistuessaan parantaa ulkonäköä kummasti, mutta en itse ole vielä uskaltanut kokeilla, kun pelkää että maalipinta ottaa itseensä. Ehkä joskus vielä…

Perussiisti, ei mitään valitettavaa nuo '55 Letukan decalit sopii hyvin tämän katolle ja mattamusta konepelti toimii tämän tyylisessä laitteessa aina.
Kiitos ja se konepelti on kiiltävän musta:D