Pienoismallit.net

Ford Galaxie Skyliner 1959

revellin 50-vuotis juhlamalli

Sain tämän mallin valmiiksi juuri eilen.Tämä(kin) malli on suoraan laatikosta.Ihmishahmot saa otettua pois autosta.Katon jätin tahallaan puoliksi auki,koska ne aina jätetään auki näissä foorteissa,joissa on tuollainen katto.

Kommentit

Niko J 6.12.2010 17:32 Vastaa lainauksella
Kun nyt ihan tarkkaan katon, niin onko tuulilasi liimahuurussa?
paavo p. 6.12.2010 17:41 Vastaa lainauksella
Milläs maalasit, ei oikein noista kuvista saa siitä selvää?
Tämä on kyllä mielenkiintoinen malli tuon "toimivan" katon ansiosta,eikä tietääkseni ihan helpoimmasta päästä rakentaakkaan. Tulivatko nuo figut mallin mukana?
PhantomII 6.12.2010 18:33 Vastaa lainauksella
Legendaarinen Skyliner, ajalta jolloin eurooppalaiset vielä tuskailivat huonosti toimivien rättikattojemekanismien kanssa! No, ei nyt ihan noinkaan , mutta malli esittää hienosti vanhaa kunnon Amerikanpeltiä. Mielestäni hyvä, että jätit katon tuollaiseen asentoon. Sehän on Skylinerin tunnusmerkki, tuo katon siirtyminen sähköisesti takaloodaan. Ei suinkaan se, että se olisi jämähtänyt tuohon asentoon?

Vihreä väri tuntuu istuvan autoon valkoisen kanssa kivasti. Yhtä asiaa tässä vaiheessa ehdottaisin kokeiltavaksi seuraavassa projektissa: Johnsonin parkettivahalla sivele ensin kromiosat. Niiden kuivuttua, litkuta n. 50-50- suhteessa ohennetulla mustalla maskin ritilä, pölykapselit , ym. varjostusta tarvitsevat kohdat, niin saat vielä elävyyttä malleihin lisää.

Ihan OK:lta näyttää näinkin. Malli ei tosiaan ole niitä helpoimmin rakennettavia, mutta paras markkinoilla oleva esitys aiheesta. Ikääkin muoteilla taitaa olla tuollaiset 50 vuotta.
Ja ihan mielipiteenä, ei minään faktana, sanoisin, että tuon kuskin paita kannattaisi maalata eri värillä kuin auto. Tai ainakin eri sävyllä, jos ajatellaan, että kuski haluaa paidan sopivan auton väriin.
Kyllä ne ikkunat on vähän huurussa.Ja noi figuurit tuli mallin mukana.
Heräs kysymys että onko mallia maalattu vihreilta osilta ollenkaan. Jotenkin muistaisin tämän mallin olleen valettu vihreään muoviin jossain vaiheessa. Muuten näyttää ihan hyvältä :)
Kyllä joitain niistä vihreistä osista on maalattu,mutta ei ihan kaikkia.