Pienoismallit.net

50´Ford Convertible

Rock n Roll

Tälläinen Voortti tällä kertaa, eli kulahtanu RockaBilly peli jossa on juotu, laulettu ja harrastettu jos jonkinmoista syntiä. :D

FCMA:n puolella lisää juttua. www.fcma.fi/FCMABBS/viewtopic.php?f=4&t=9321

Kommentit

On siinä projektia ennenkuin tuo on siivottu ja siistitty =D
No on rotta-Fordissa pidetty bileet jos toisetkin. =) Nuo hionta-,(vai kulumis-)? jäljet on hienot. Tuo oranssi pomppaa kirkkaudellaan hieman silmille. Muilta osin tämä on oikein hienon muikea. Haisee bensa, nahkarotsit, rööki ja hiusgeeli. =)
Samoilla aatteilla kun Jaska edellä. Olisi tuo mustavalkea kuminpolttokuva kenties vaatinut kuskin ratin taa?. Ja koneppellin alus on kivan likainen, paitsi ilmanputsarin kotelo.
Hienointa on nuo hiotut ja kenties pohjamaalia vailla olevat laikut. Tykkään.
Kiitos kommenteista!

Tuo mattapunainen jostain syystä tosiaan näyttää kuvissa kirkkaammalta kuin todellisuudessa ja kuminpolttokuvaankin olisi voinut panostaa hieman enemmän. :) Juu alla on mattaharmaa joka on hiottu paikoitellen esiin.
40- luvun lopun ja 50- luvun alun Fordeissa ja Mercuryissä on jotain sellaista, mikä omaa silmääni miellyttää. Tämä on hyvällä maulla tehty "lintta".
A Lappalainen kirjoitti:
40- luvun lopun ja 50- luvun alun Fordeissa ja Mercuryissä on jotain sellaista, mikä omaa silmääni miellyttää. Tämä on hyvällä maulla tehty "lintta".
Täysin samaa mieltä kanssasi! Ja Thanx! :)
Täytyy sanoa, että lähestysmistapa tähän automalliin miellyttää kovasti. On rohkeasti lähdetty tekemään yksilöä, eikä vain geneeristä prototyyppiä kiiltopintoineen. Tällä autolla on selvästi tarina. Hyvää työtä!
Kiitos Kalle kommentistasi. Juu olen tykästyny enemmän näihin "raatoihin" kuin showpeleihin, ja näitä on mielestäni hauskempi myös rakentaa.
Vautsi!Tosi upee!Ihmettelen vain tota Salama Mackgueen-taulua.
Joni Vornanen kirjoitti:
Vautsi!Tosi upee!Ihmettelen vain tota Salama Mackgueen-taulua.
Kiitoskiitos! Heh kyllä tallin seinään nyt yks McQueen julistekin mahtuu. :)
paavo p. 3.12.2010 20:41 Vastaa lainauksella
Todella upeeta :-D
casimir 17.11.2011 00:12 Vastaa lainauksella
kyl se o hieno=D ite kokeillu tota tatuointi juttua myös mutta mist oot ostanu noi tatuoinnit vois sovitella omii malleihi jotai=DD
^Thnx! Tatuoinnit on kirpparilta mutta olen noita samoja nähny Prismassakin.
Odens 2.3.2012 20:24 Vastaa lainauksella
Kommentti poistettu
Home enter lehdestä leikkasin.