Pienoismallit.net

Stug40 1:6

Aftermarket osia

Pieniä lisäyksiä siellä täällä. Kun en mistään oikein saanut luotettavaa tietoa, millaisia osia olivat vaunun tunkki, tulensammutin ja takaosan Notek valo, piti sellaiset hankkia valmiina tuolta: www.armorpax.com/Armorpax/armorpax%20home.htm
No jäipä ainakin niiden väkertäminen pois.

Kommentit

Raimo Leino 25.11.2010 09:21 Vastaa lainauksella
Sanoisin että tämä on minun mielestäni jo tähän mennessä mielenkiintoisin rakennusblogi mitä tällä sivustolla on kukaan koskaan aikaiseksi saanut. Omat pikku piiperrykset muovin kanssa ovat todellakin noloja pikku piiperryksiä tähän työhön verrattuna. Hienoa, upeeta, mahtavaa!
Samaa mieltä!
Noh noh, eipäs nyt niin kovasti hehkuteta. Kun olin tuolla Nordic Challengessa katselemassa noita upeita malleja, ajattelin heittää tämän sturmin tekeleen saman tien roskikseen. Helppoahan se on näitä isoja 1:6 osia väkästellä, mutta se vasta taitoa vaatii että saa 1:35 tai pienemmät osat tehtyä aidon näköisiksi. Myös tuo maalauspuoli sai kyllä kateudesta vihreäksi koska se on minulle aina ollut se heikoin lenkki. Ja niin lienee tämänkin projektin kanssa.
Santeri.P 26.11.2010 16:22 Vastaa lainauksella
Pilkkuja myöten täysin samaa mieltä kuin Raimo! Eli mielenkiintoisin blogi mitä olen nähnyt. ja edelleen malli näyttää loistavalta. Voisitko lisätä yhden kokonaisuutta kuvaavan kuvan tästä rakennusvaiheesta?
Mukavaa että tämä kiinnostaa. Lisäsin uuden merkinnän jossa pari kuvaa nykytilanteesta.