Pienoismallit.net

Stug40 1:6

Savunkehitin

Kaikista kunnon vaunuista pitää pöllähdellä kunnon savut varsinkin moottoria startatessa. Niin myös tästä. Niinpä tuli hankittua Englannista savunkehitin, joka on yhdistetty moottoreiden kierrosluvun säätöön ja äänimoduliin. Sen pitäisi tuottaa kunnon pöllähdys startatessa, ja säätyä kierrosluvun mukaan. En ole testannut, mutta kehuvat toimivan hyvin. Polttoaineena voi käyttää lamppu- tai polttoöljyä tai dieseliä.
Kertatankkauksella ainetta mahtuu 10 millilitraa. Mallissa tuo laite on yhdistetty pakoputkistoon ja äänenvaimentajiin niin, että koko systeemi on irroitettavissa huoltoa varten.

Kommentit

Ei voi sanoa muuta kuin HUH HUH!… Vanhennuksetkin tulee omasta takaa. ei tarvitse maalailla savujälkiä. Aivan mieletön työ!!!
Kiitos kiitos! Tuo savu taitaa kumminkin olla enemmän vaaleata mitä tuolta putkista sitten tupruaa. Joten joutuu kyllä maaliakin pakoputkille tarjoamaan. Kyselin kyllä toimittajalta, miten sais tuon savun joko mustaksi tai siniseksi, mutta ei osannut neuvoa. Täytyy varmaan sitten itse kokeilla kun ollaan niin pitkällä.
Sampsa L. 23.11.2010 20:28 Vastaa lainauksella
Mikä mahtaa olla firman nimi?
En ole varma onko tuolla kaverilla ollenkaan firmaa. Käytiin vaan sähköpostikeskustelua hänen kanssaan. Voin antaa osoitteen jos haluat.
Sampsa L. 24.11.2010 16:52 Vastaa lainauksella
Vai nii. Kyllä mä sen osotteen huolin, vai saisko noita muualtakin?
Oliko tuo savustin kovinkin tyyris? Mietin vaan mahdollisia tulevia projekteja ajatellen…

"Savuhan" näissä on höyrystettyä polttoainetta, jos joku sitä ei tiennyt. Savunkehittimet eivät tosiaan polta sitä nestettä, vaan höyryttää. Näinollen sitä nokeakaan ei tule. =)
Savunkehitin tuli ostettua herralta nimeltään Richie Wignall. Sähköpostiosoite: [email protected] Kyllä näitä varmasti saa muualtakin, mutta tuolla 1/6 panssarifoorumilla ( www.sixtharmygroup.com/portal/index.php ) kehuivat tätä parhaaksi.

Laite koostuu eri yksiköistä seuraavasti: Smoker unit: 65 GBP, Voltage Regulator: 15 GBP, "Mister Board" 100 GBP. Tämä toimii yhdessä Benedinin ( www.benedini.de ) TBS5 äänimodulin kanssa. Sen hinta on 215 Eur.
Löysinpä tuossa surffaillessani tällaisen, jota ajattelin kokeilla…

www.scale4x4rc.org/forums/showthread.php?t=25024
Mielenkiintoista. Tossa riittää kokeiltavaa pitkäksi aikaa, mutta saa varmaan mieleisensä ja ennen kaikkea halvalla.
Täytyy sanoa, ettei ole ainakaan monimutkaisuudella pilattu… Nyt alkaa sitten vanhan hiustenkuivaajan metsästys, omaa toimivaa kun ei millään viitsisi teurastaa. =D
On meinannut vallan unohtua…

www.youtube.com/watch?v=GAE1L0dWI2M

Tarvikkeet 10€. =D